Yandex Metrica

İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı!

İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı!

İngiltere Kraliyet ailesinde en yaşlı kralı olarak tahta geçen 75 yaşındaki III.Charles'in durumunun iyi olmadığı öğrenildi. Ocak ayından bu yana kanser tedavisi gören Kral için Saray'ın cenaze hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

Dünya

04.09.2024, 15:39

Kraliçe II.Elizabeth'in ölümünden sonra 6 Mayıs 2023 tarihinde tahta çıkarak taç giyen ve 'tahta çıkan en yaşlı kral' ünvanını alan Kral Charles İngiltere halkını endişelendirmeye başladı. 

Kafkasya'da yeni kriz! Sınırda yeniden silah sesleri yükseldi: İki ülke arasındaki gerilim tırmanıyor Kafkasya'da yeni kriz! Sınırda yeniden silah sesleri yükseldi: İki ülke... Haberi Görüntüle

KRAL CHARLES'İN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR

Ocak ayında prostat kanserine yakalanan ve Şubat ayında tedavi altına alınan Kral Charles'in uzun zamandır tedavisinin kötüye gittiği konuşuluyordu. Saray'dan bir kaynağın ise kralın aile içersindeki sorunlar nedneiyle de zor zamanlar geçirdiği, monarşinin gelceği konusunda endişe duyduğu belirtildi. 

Sırları ifşa oldu! Garpiya-A1 adlı yeni bir saldırı uçağı üretmişler! Sırları ifşa oldu! Garpiya-A1 adlı yeni bir saldırı uçağı üretmişler! Haberi Görüntüle

KARDEŞ KAVGASI SAĞLIĞINI BOZDU

The Mirror'da yer alan habere göre, Charles'in oğulları Harry ve William'ın arasını düzeltemediği bu nedenle psikolojisini ve tedavisini büyük oranda etkilediğini belirtildi.  75 yaşındaki Kral'ın tedavilere cevap vermediği, hala çok hasta olduğunu belirten saray kaynakları, "Operasyon Menai Bridge" adı verilen ölüm sonrası plan üzerinde çalışmaya başladıkları, yas süreci ve tahta geçecek kişilere yönelik detayları içeriyor.

İsrail'de kritik istifa: 7 Ekim'deki başarısızlığı kabul etti İsrail'de kritik istifa: 7 Ekim'deki başarısızlığı kabul etti Haberi Görüntüle

CENAZE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Saray kaynakları kralın durumunun giderek kötüye gittiğini, ölümü sonrasında ise tahta gçecek kişinin Prens William, eşi Kate olacak. Kralın ölümü sonrası hazırlanan planın asıl amacının ise iktidarın sorunuz bir şekilde geçişinin tamamlanması ve bilgilerin kontrollü yayılmasını amaçlıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading