İnsanlık ayıbı: Gazze'de bir çocuk daha açlıktan hayatını kaybetti!

İnsanlık ayıbı: Gazze'de bir çocuk daha açlıktan hayatını kaybetti!

İşgalci İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'de, 6 yaşındaki Filistinli çocuk tedavi gördüğü hastanede yetersiz beslenme ve ilaç eksikliği nedeniyle hayatını kaybetti.  

Dünya

08.07.2024, 12:05

Tüm dünyanın gözü önün Filistin halkı yok oluyor. İşgalci İsrail ordusu, Gazze'ye her geçen gün saldırılarının şiddetini arttırırken, Filistinliler gıda gibi temel ihtiyaç eksikliğinden dolayı hayatını kaybetmeye devam ediyor.

En temel problemlerin başında enerji ve gıda gelirken, bir yandan da açlıkla mücadele eden Filistinliler, açlıktan ölmeye başladı.

Tedavi altında olan ve özel yiyeceklere ihtiyaç duyan hasta çocuklar, teker teker açlıktan ölüyor.

İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırı ve yoğun kuşatması devam ederken gıda krizinin yaşandığı Gazze'de salgın hastalıkların yayılmasının yanı sıra özellikle çocuklarda yetersiz beslenme vakaları hızla artıyor.

Koronavirüs salgını Ay'ı da vurdu: Sıcaklık düşüşünün nedeni belli oldu! Koronavirüs salgını Ay'ı da vurdu: Sıcaklık düşüşünün nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

6 YAŞINDAKİ HİKMET HAYATINI KAYBETTİ

Yetersiz beslenme ve ilaç eksikliği nedeniyle 6 yaşındaki Filistinli çocuk Hikmet Bedir, tedavi gördüğü Deyr Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

113 İHA'lı taarruz fiyasko ile sonuçlandı: Karadeniz'in altını üstüne getirdiler 113 İHA'lı taarruz fiyasko ile sonuçlandı: Karadeniz'in altını üstüne getirdiler Haberi Görüntüle

ÖLÜ SAYISI 40 BİNE DAYANDI

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 694’ü çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 38 bin 153 Filistinli öldü, 87 bin 828 kişi yaralandı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading