İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor!

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor!

Milyarlarca kullanıcıya sahip olan instagram kullanıcılarını heyecanlandıran yen ibir özellik daha geliyor. Hikayeler için son 24 saatte bir kez kullanılabilecek Süper Beğeni seçeneği geliyor. 

Dünya

18.07.2024, 15:42

İnstagram, hikayeler bölümüne artık milyarlarca kullanıcı tarafından kullanılabilecek 'Süper Beğeni' seçeneği geliyor. Yeni özellik hikayeler kısmına basılı tutularak beğendiğiniz ve dikkat çekici bulduğunuz hikaye için kullanılabilecek. 

Denizaltında kusur çıktı! Donanma dümene kilit vurulabilir Denizaltında kusur çıktı! Donanma dümene kilit vurulabilir Haberi Görüntüle

24 SATTE BİR KULLANILACAK

Yeni gelecek olan bu özelliğin ise yalnızca günde bir kez kullanılacağı öğrenildi.  Süper Beğeni adı verilen bu özelliğin ise hikayenizi dikkat çekici bulan kişiler tarafından kullanılacak. 

Türk Dışişleri'nden tüm devletlere çağrı: BM gözlem noktasında bu kez kimyasal silah kullandılar Türk Dışişleri'nden tüm devletlere çağrı: BM gözlem noktasında bu kez... Haberi Görüntüle

ALGORİTMADA DEĞİŞİKLİK YAPILACAK

Yeni beğeni sistemi algoritma sinyali olarak de çalışabilecek olup, bir şeyi beğenirken sistme kullanıcının diper gönderilerinin daha fazla düşmesini sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading