Yandex Metrica

Instagram'dan çığır açan özellik: Hikayeler kısmında büyük değişiklik!

Instagram'dan çığır açan özellik: Hikayeler kısmında büyük değişiklik!

Milyarlarca kullanıcısı bulunan ünlü sosyal medya platformu Instagram için Meta yeni bir güncellemeye gitti. Kullanıcılar artık hikayeler kısmında yorum yapabilecek.

Dünya

04.09.2024, 12:34

Dünya genelinde milyarlarca aktif kulanıcısı bulunan Meta'nın sosyal medya platformu Instagram'da kişiler etkileşime geçerek paylaşımda bulunabiliyor.

Kızıl gezegende akıllara durgunluk veren buluş! Mars'ta milyonlarca yıllık gizemli yapılar keşfedildi! Kızıl gezegende akıllara durgunluk veren buluş! Mars'ta milyonlarca yıllık gizemli... Haberi Görüntüle

İNSTAGRAM'DA ÇIĞIR AÇAN ÖZELLİK

Günümüz internet çağınında kullanıcılar sosyal medya üzerinden iletişime geçerek birbirleriyle çok sık etkileşimde bulunabiliyorlar. 

Harris ve Trump düellosu başlıyor! Harris ve Trump tartışması saat kaçta, hangi kanalda? Harris ve Trump düellosu başlıyor! Harris ve Trump tartışması saat... Haberi Görüntüle

HİKAYELERE YORUM YAPMA ÖZELLİĞİ GELİYOR

Video ve foroğraf paylaşım platformu Instagram yeni özelliğini kullanıcılara duyurdu. Artık hikayele kısmında kullanıcılar yorum yapabilecek.

Kullanııclar hikayelerine yrum gönderme seçeneğini devredışı bırakabilecek ve yorum yapılmasını istemdiği takdirde aktif dilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading