İran hava sahasını kapattı! Onlarca uçak İstanbul ve Ankara'ya zorunlu iniş yaptı

İran hava sahasını kapattı! Onlarca uçak İstanbul ve Ankara'ya zorunlu iniş yaptı

İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırılarını artırması ve hava sahasının kapanması nedeniyle yakıt kritiğine giren 20 uçak geri dönerek İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.  

Dünya

02.10.2024, 01:16

İsrail'in İran'a misilleme yapacağını açıklamasının ardından Irak ve İran hava sahalarını kapattığını duyurdu. 20'den fazla yolcu uçağı İstanbul, Ankara ve Antalya'daki havalimanlarına yönlendirildi. 

İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarının kapanması ve hava sahalarının kapatılmasından dolayı yerli ve yabancı birçok havayolu şirketinin Ortadoğu uçuşlarında aksaklıklar yaşanıyor.

Tahran'da halk sokaklara döküldü! İran'ın füze saldırısı sevinç gösterilerine sahne oldu! Tahran'da halk sokaklara döküldü! İran'ın füze saldırısı sevinç gösterilerine sahne... Haberi Görüntüle

UÇAKLAR ACİL İNİŞ YAPTI

Yaşanan güvenlik sorunları nedeniyle havada tur atmak zorunda kalan ve yakıt kritiğine giren uçaklar, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere Antalya ve Ankara'ya yönlendiriliyor. Ortadoğu uçuşu gerçekleştirmesi planlanan 20 uçak, İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading