İran'dan Basra Körfezi'nde flaş operasyon: 3 gemiye el konuldu

İran'dan Basra Körfezi'nde flaş operasyon: 3 gemiye el konuldu

İran Devrim Muhafızları, kaçak yakıt taşıyan 3 gemiye el koydu. Operasyonda 500 bin litreden fazla kaçak yakıt ele geçirilirken, 6 mürettebat gözaltına alındı.

Dünya

13.10.2024, 18:49

İran, Basra Körfezi'nde kaçak yakıt ticaretine karşı operasyonlarını sürdürüyor. İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen son operasyonda, 500 bin litreden fazla kaçak yakıt taşıdığı tespit edilen 3 gemiye el konuldu. İran'ın Hürmüzgan eyaletindeki Yargı Erki Başkanı Mücteba Kahramani, operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, gemilerde bulunan 6 mürettebatın gözaltına alındığını belirtti.

Bu bir yardım çağrısıdır: Interpol 46 kadın cinayeti için iş birliği bekliyor! Bu bir yardım çağrısıdır: Interpol 46 kadın cinayeti için iş... Haberi Görüntüle

3 GEMİYE EL KONULDU, YAKITLAR TESLİM EDİLDİ

Operasyonun detaylarını paylaşan Kahramani, ele geçirilen yakıtların yargı kararı doğrultusunda İran’ın resmi petrol ürünleri dağıtım şirketine teslim edileceğini söyledi. Ancak gemilerin kime ait olduğu ve mürettebatın uyrukları hakkında henüz bilgi verilmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading