İran'dan İsrail'e tehdit: Saldırıyı aklınızdan bile geçirmeyin, öyle bir savaş başlar ki...

İran'dan İsrail'e tehdit: Saldırıyı aklınızdan bile geçirmeyin, öyle bir savaş başlar ki...

İran, İsrail'in Lübnan'a olası bir kapsamlı saldırı gerçekleştirmesi halinde sonuçlarının felaket olacağını dile getirerek, 'Yok edici bir savaş başlar' açıklamasında bulundu.  

Dünya

30.06.2024, 13:54

Lübnan Hizbullah'ı İsrail'İ füzeler ile hedef almaya devam ediyor. İsrail ise Lübnan'daki Hizbullah hedeflerini vurarak bu saldırılara karşılık veriyor.

İsrail ordusu, bu saldırının ardından savaş uçaklarının Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine ateş ettiğini duyurdu. Hizbullah askeri altyapısının vurulma anının ise görüntüleri paylaşıldı. Gerçekleştirilen saldırıda bir Hizbullah üyesi de hayatını kaybetti.

Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve yaralı var Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve... Haberi Görüntüle

'YOK EDİCİ BİR SAVAŞ BAŞLAR'

2 taraf arasında karşılık saldırılar sürerken İran'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. İran'ın BM Daimi Temsilciliği, İsrail'in Lübnan'a kapsamlı bir saldırı düzenlemesi halinde 'yok edici bir savaşın başlayacağı' uyarısında bulundu.

İngiltere'de Filistin destekçisi aktivistler sokağa döküldü! İsrail'e silah parçası satan tesise kırmızı boya döktü... İngiltere'de Filistin destekçisi aktivistler sokağa döküldü! İsrail'e silah parçası satan... Haberi Görüntüle

'SAVAŞ İSTEMİYORUZ AMA BUNA HAZIRIZ'

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise ülkenin kuzeyinde askerlerle bir araya geldi.

Kuzeydeki askeri çatışmaya siyasi bir çözüm hazırlandığını söyledi. Gallant "Savaş istemiyoruz ama buna hazırız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading