Yandex Metrica

Sitede Ara

İşareti yanlış anlayıp katlettiler! Aile fotoğrafında verdikleri poz sonları oldu!

İşareti yanlış anlayıp katlettiler! Aile fotoğrafında verdikleri poz sonları oldu!

Brezilya'da yanlış anlaşılma yüzünden korkunç bir cinayeti işlendi. Rayane Alves Porto ve Rithiely Alves Porto isimli kız kardeşler, aile fotoğrafında yaptıkları hareketler nedeniyle önce işkence gördü ardından öldürüldüler. 

Dünya

18.09.2024, 18:29

Brezilya​'da 3 kardeş, festivalde eğlenceli dakikalar geçirdikten sonra korkunç bir şekilde öldürüldü. 25 yaşındaki Rayane Alves ve kız kardeşi 28 yaşındaki Rithiele Alves ve erkek kardeşleri, festivalden sonra bir fotoğraf çekildi. Bu fotoğrafta her kardeş el ve yüz hareketleri yaptı. Verdikleri bu poz onların sonları oldu. 

Siyonist için çember daralıyor! İngiltere'den sonra o ülkeden de İsrail'e silah ambargosu kararı! Siyonist için çember daralıyor! İngiltere'den sonra o ülkeden de İsrail'e... Haberi Görüntüle

ÇETE ÜYELERİ EL İŞARETİNİ YANLIŞ ANLADI 

Brezilya'da Rayane Alves Porto ve Rithiely Alves Porto adlı kız kardeşler, aile fotoğrafında verdikleri poz nedeniyle öldürüldü. Bir çete, kızların yaptığı el işareti ve surat ifadesini rakip grubun işaretlerine benzeterek biri erkek üç kardeşi kaçırdı. İşkenceye uğrayan kız kardeşler hayatını kaybetti. Yaralı olarak kaçmayı başaran erkek kardeş ise polisle iş birliği yaparak çetenin çökertilmesine yardımcı oldu.

130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı 130 yıllık silah oltaya takıldı: Akılalmaz keşif polis radarına takıldı Haberi Görüntüle

PARMAKLARINI VE SAÇLARINI KESTİLER 

Comando Vermelho adlı çete​, 3 kardeşi de kaçırdı. Eli kanlı çetenin kız kardeşlere bıçakla işkence edip, saçlarını ve parmaklarını kestiği ortaya çıktı. Erkek kardeş ise yaralı olarak kaçmayı başardı. 

İki gökdeleni yıktılar, içinde Yahudi yoktu: 11 Eylül sonrası hangi devlete ne oldu? İki gökdeleni yıktılar, içinde Yahudi yoktu: 11 Eylül sonrası hangi... Haberi Görüntüle

KIZ KARDEŞLER​İN CESEDİ BULUNDU

Çetenin elinden kurtulan erkek kardeş, soluğu poliste aldı ve eve baskın düzenlendi. Fakat kız kardeşler Rayane ve Rihtiele, odalardan birinde ölü olarak bulundu. 

ABD'den soykırıma bir destek daha: 164,6 milyon dolarlık satışa onay ABD'den soykırıma bir destek daha: 164,6 milyon dolarlık satışa onay Haberi Görüntüle

ÜÇ SAAT BOYUNCA İŞKENCE GÖRDÜLER 

Genç kızların ölmeden önce üç saat boyunca işkence gördüğü belirtildi. Polis yetkilisi, mağdurların bir odada tutulduktan sonra teker teker dışarı çıkarılarak işkence gördüğünü söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading