Yandex Metrica

İşgal altındaki Golan Tepeleri'ne İHA saldırısı: İsrail ordusu ağır kayıplar verdi

İşgal altındaki Golan Tepeleri'ne İHA saldırısı: İsrail ordusu ağır kayıplar verdi

Lübnan'daki Hizbullah hareketine bağlı birlikler tarafından fırlatılan bir kamikaze insansız hava aracının 'İHA' İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nde infilak etmesi üzerine, İsrail askerlerinin kayıplar verdiği bildirildi.   

Dünya

30.06.2024, 23:37

Lübnan'daki Hizbullah, soykırımcı İsrail ordusuna yönelik saldırılarını sürdürüyor. İşgal altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan İsrail üsleri kamikaze İHA'larla hedef alındı. 

Soykırımcı İsrail ordu radyosu, X sosyal medya hesabından kamikaze İHA saldırısına ilişkin duyuru yayınladı. 

Buna göre, Lübnan'dan atılan Hizbullah'a ait bir İHA'nın Golan Tepeleri'nde infilak etmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere, 18 asker yaralandı.

Yedioth Ahronot Gazetesi daha önceki haberinde, Golan Tepeleri'ndeki Ayn Kanya ve Marom Golan yerleşim birimlerinde sirenlerin çaldığını duyurmuştu.

Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'in komuta merkezi vuruldu! Çok sayıda ölü var Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'in komuta merkezi vuruldu! Çok sayıda ölü... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH BUGÜN 3 KAYIP VERDİ

Hizbullah ise bugün yaptığı açıklamada, İsrail'in kuzeyinde bir askeri karargahı bombaladıklarını ve yaşanan çatışmalarda da 3 mensubunun öldüğünü aktarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading