Sitede Ara

İşgalci İsrail'e kötü haber! Standard & Poor's'tan sürpriz 'soykırım' darbesi

İşgalci İsrail'e kötü haber! Standard & Poor's'tan sürpriz 'soykırım' darbesi

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s, İsrail'deki 2024 reel büyüme beklentisini %0'a düşürdü. Ayrıca artan güvenlik riskleri nedeniyle uzun vadeli kredi notunun da A+'dan A'ya düşürüldüğü açıklandı.

Dünya

02.10.2024, 11:03

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s'tan Gazze'nin yanı sıra Lübnan'ı da kan gölüne çeviren ve binlerce insanın ölümüne yol açan terör devleti İsrail'e kötü haber geldi. Standard&Poor’s, İsrail'in 2024 reel büyüme beklentisini düşürdü. 

ATACMS bilmecesi! Gizli servis açıkladı: Ukrayna baskı yapıyor ABD frene basıyor! ATACMS bilmecesi! Gizli servis açıkladı: Ukrayna baskı yapıyor ABD frene... Haberi Görüntüle

S&P İSRAİL'İN KREDİ NOTUNU DÜŞÜRDÜ

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s, İsrail'deki 2024 reel büyüme beklentisini %0'a düşürdü. Ayrıca artan güvenlik riskleri nedeniyle uzun vadeli kredi notunun da A+'dan A'ya düşürüldüğü açıklandı. Kredi notunun negatife düşürülmesinin nedeni güvenlik ve savunma konusundaki riskler.

Gazze ayıbını herkesin yüzüne haykıran Erdoğan'ın sözleri dünyayı salladı: Bakın hangi benzetmeyi öne çıkardılar Gazze ayıbını herkesin yüzüne haykıran Erdoğan'ın sözleri dünyayı salladı: Bakın... Haberi Görüntüle

MOODY'S DE DARBE VURMUŞTU

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de benzer bir hamle uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'ten gelmişti. Moody's, Gazze ve Lübnan'da katliamlar yapan terör devleti İsrail'in kredi notunu "A2"den "Baa1"e düşürürken, ülkenin kredi notu görünümünü negatifte tutmuştu.

Gizemli geminin sırrı ne? 800 kişi hayatını kaybetmişti! Sır perdesi aralanıyor! Gizemli geminin sırrı ne? 800 kişi hayatını kaybetmişti! Sır perdesi... Haberi Görüntüle

''RİSKLER ARTTI''

Kredi derecelendirme kuruluşu açıklamasının devamında, not indiriminin temel nedeninin jeopolitik riskin önemli ölçüde yoğunlaşarak çok yüksek seviyelere ulaşması ve İsrail'in hem yakın hem de uzun vadede kredibilitesi için önemli olumsuz sonuçlar doğurması olduğunu belirtmişti. Gazze'de ateşkes olasılığının azaldığı belirtilen açıklamada, iç siyasi risklerin jeopolitik risklerle birlikte arttığı ifade edilmişti.

Eurofighter çok yakında Türkiye'nin envanterinde! Yunan basını titreyerek duyurdu: Ankara ambargoyu deldi Eurofighter çok yakında Türkiye'nin envanterinde! Yunan basını titreyerek duyurdu: Ankara... Haberi Görüntüle

''İSRAİL EKONOMİSİ KALICI BİR ŞEKİLDE ZAYIFLIYOR''

Açıklamada, uzun vadede İsrail ekonomisinin askeri çatışmadan dolayı daha önce beklenenden daha kalıcı bir şekilde zayıflayacağının değerlendirildiği bildirilmişti. Açıklamada artan güvenlik riskleriyle önceki çatışmalarda olduğu gibi artık hızlı ve güçlü bir ekonomik toparlanmanın beklenmediği aktarılmıştı.

Açıklamada, gecikmiş ve daha yavaş ekonomik toparlanmanın ülkede kamu maliyesini daha kalıcı bir şekilde etkileyeceğine işaret edilmişti. Açıklamada, devam eden negatif görünümün de Moody's'in aşağı yönlü risklerin devam ettiğine dair görüşünü yansıttığı vurgulanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading