Sitede Ara

İşgalci İsrail'i korku sardı: Vatandaşa 'ifşa etmeyin' çağrısı

İşgalci İsrail'i korku sardı: Vatandaşa 'ifşa etmeyin' çağrısı

Bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu İsrail, vatandaşlarından İran'dan atılan füzelerin düştüğü yerleri ifşa etmemelerini istedi.

Dünya

02.10.2024, 15:31

İran, Gazze'den sonra dün gece Lübnan'ı kan gölüne çeviren İsrail'i hipersonik balistik füzelerle vurdu. Konuya ilişkin açıklama İran Devrim Muhafızları Ordusundan geldi.

Saldırının Hamas lideri İsmail Heniyye, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve İranlı general Abbas Nilfuraşan'ın öldürüldüğü İsrail saldırılarına karşılık gerçekleştirildiği açıklandı.

İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' Haberi Görüntüle

HİPERSONİK FETTAH-1 FÜZELERİ İLK KEZ KULLANILDI

İran, İsrail'e yüzlerce füzenin atıldığını ve hipersonik Fettah-1 füzelerinin de ilk kez kullanıldığını duyurdu. Başkent Tel Aviv'e 200 füze fırlatılırken İsrail ordusu füzelerin büyük çoğunluğunun engellendiğini iddia etti. İran medyası ise, hedeflerin yüzde 90'ının vurulduğunu yazdı. Tahran hükümeti de, saldırıda yalnızca askeri noktaların hedef alındığını açıkladı.

Böylece İran, "Gerçek Vaat 2" olarak adlandırılan operasyonla İsrail'e bugüne kadarki en büyük saldırıyı düzenleyen ülke oldu. İsrail Başbakan Binyamin Netanyahu, ise saldırının ardından yaptığı açıklamada "İran bunun bedelini ödeyecek" dedi.

Lübnan, Gazze olmanın eşiğinde! İsrail'in saldırıları göç dalgasını başlattı! İşte ülkeyi terk etmek zorunda kalanların sayısı Lübnan, Gazze olmanın eşiğinde! İsrail'in saldırıları göç dalgasını başlattı! İşte... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSUNDAN UYARI

Gazze'de aylardır devam eden soykırımın başından bu yana terör devletinin yanında saf tutan ABD ve diğer Batı ülkeleri, İsrail'e sahip çıkarken Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu, sosyal medya hesabından "önemli mesaj" başlığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Söz konusu açıklamada, füzelerin düştüğü yerlerinin açığa çıkarılması ve (fotoğraf ve video çekimiyle) belgelenmesinin güvenlik zafiyeti oluşturacağı uyarısında bulunuldu.

Son dakika... İsrail medyasından önemli iddia: 'Vurulan merkez karargahta Hizbullah lideri Hasan Nasrallah da vardı' Son dakika... İsrail medyasından önemli iddia: 'Vurulan merkez karargahta Hizbullah... Haberi Görüntüle

''FÜZELERİN DÜŞTÜĞÜ YERLERİ AÇIĞA ÇIKARMAYALIM''

Medyada uygulanan sıkı askeri kontroller ve sansürden dolayı İsrail basını füzelerin düştüğü yerlere ilişkin herhangi bir paylaşım yapmadı. İsrail vatandaşları ise, füzelerin düştüğü yerlere ilişkin fotoğraf ve görüntülerin yanı sıra İsrail askerlerinin füzelerin fırlatıldığı sırada saklandıkları görüntüleri sosyal medyada çokça paylaştı.

Açıklamada, "Düşmana yardım ettin, sorumluluk elimizde, füzelerin düştüğü yerleri açığa çıkarmayalım." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading