Sitede Ara

İşkenceci İsrail: Gazze'de serbest bırakılan Filistinlilerin vücudundaki izler dikkat çekti

İşkenceci İsrail: Gazze'de serbest bırakılan Filistinlilerin vücudundaki izler dikkat çekti

Gazze'de ve Batı Şeria'da alıkonulan Filistinliler, gözaltı merkezleri ya da hapishanelerde ağır işkencelere tabi tutuluyor. Bunun son örneği Gazze'de görüldü. İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde alıkoyduğu ve serbest bıraktığı 12 Filistinlinin vücudunda işkence izlerine rastlandı.

Dünya

30.09.2024, 19:29

Öldürmeyi devlet politikası haline getiren işgalci İsrail, keyfi gözaltı ve keyfi tutuklamalarla alıkoyduğu Filistinlileri işkenceden geçiriyor. Ağır silahlarla ve bombalarla öldüremediği birçok Filistinliyi işkencehaneye döndürdükleri gözaltı merkezleri ve hapishanelerde kötü muamele ile öldüren işgal devletinin vukuatları bitmek bilmiyor. 

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde alıkoyduğu 12 Filistinlinin son derece bitkin olduğu ve vücutlarında işkence izleri görüldüğü belirtildi. 

Yunan diasporasından ABD Kongresi'ne mektup: F-35'leri Türkiye'ye satmayın! Yunan diasporasından ABD Kongresi'ne mektup: F-35'leri Türkiye'ye satmayın! Haberi Görüntüle

İŞKENCEYE MARUZ KALIYORLAR

İşgal devleti, karadan işgale başladığı 27 Ekim 2023'ten itibaren kadın, erkek, çocuk, yaşlı demeden binlerce Filistinliyi alıkoydu. Alıkoyduğu Filistinlerin bir kısmını serbest bırakan İsrailli güçlerin diğer gözaltındaki ya da tutuklu haldeki Filistinlilere ne yaptığı bilinmiyor. İsrail ordusunun daha önce serbest bıraktığı Gazzelilerin sağlık durumlarındaki kötüleşme dikkati çekmiş ve çoğunun çeşitli işkencelere maruz kaldığı ortaya çıkmıştı.

Yeni korkunun kilidi açıldı: Gökyüzünde Bumerang kabusu: 9 saat uçup aynı havalimanına indiler! Yeni korkunun kilidi açıldı: Gökyüzünde Bumerang kabusu: 9 saat uçup... Haberi Görüntüle

42 BİNE YAKIN FİLİSTİNLİ KATLEDİLDİ

İşgal devleti, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de 17 bini çocuk ve 11 binden fazlası kadın olmak üzere 42 bine yakın Filistinliyi katletti. Bu süre zarfında 96 bin 359 Filistinli ise yaralandı. Yaralıların sağlık hizmetlerinden mahrum kalışı, bölgedeki gıda, su ve diğer temel ihtiyaç malzemelerinden uzak oluşu ölü sayısının artmasına neden oluyor. Ayrıca İsrail'in enkaza çevirdiği binaların altında henüz ulaşılamayan binlerce ölü olduğu bildiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading