Yandex Metrica

İşkenceden bir ölüm daha: İsrail hapishanelerine giren sağ çıkamıyor

İşkenceden bir ölüm daha: İsrail hapishanelerine giren sağ çıkamıyor

Soykırımcı İsrail, ister özgür isterse de tutuklu olsun sanki her Filistinliyi öldürmeye ant içmiş gibi davranıyor. Gazze'yi ve Batı Şeria'yı yerle bir eden işgal devleti, keyfi gözaltı ve tutuklamalarla Filistinlileri sindirmeye çalışıyor. Hapishaneler ise tam bir işkence merkezine dönmüş durumda. Bir Filistinli daha kötü şartlar ve işkence nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünya

01.09.2024, 01:53

İsrail, işgal politikasını katliam ve soykırımla tamamlıyor. İşgal ettiği Filistin topraklarında türlü türlü cinayetlere, katliamlara ve soykırıma imza atan İsrail, keyfi gözaltı ve tutuklamalarla da adeta işkence merkezine çevirdiği hapishaneleri Filistinlilerle dolduruyor. Özellikle 7 Ekim sonrası gözaltı ve tutuklamaları daha da artıran İsrail, hapishanelerde 24 Filistinlinin ölümüne neden oldu. 

Denizlerin hakimi Türkiye olacak! Fransız basını böyle duyurdu: Eşi benzeri görülmemiş bir donanma inşa ediyorlar Denizlerin hakimi Türkiye olacak! Fransız basını böyle duyurdu: Eşi benzeri... Haberi Görüntüle

OĞLUYLA BERABER TUTUKLANMIŞTI

Filistin Esirler Cemiyeti ile Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti, ortak açıklamayla 65 yaşındaki Nasr Said Ziyara isimli Filistinlinin 16 Ağustos'ta Ramle Hapishanesi'nde hayatını kaybettiğini duyurdu. 65 yaşındaki Ziyara'nın İsrail'in sistematik biçimde uyguladığı işkencenin son kurbanı olduğu belirtilen açıklamada işgal devletinin Filistinli esirlerin çoğunluğunun kimliğini gizlediği ve naaşlarını alıkoyduğu belirtildi. Evli ve 7 çocuk babası olan Ziyara'nın 29 Aralık'ta oğluyla beraber Gazze'ye bağlı Et-Tuffah Mahallesi'ndeki evlerinde önce sorguya çektiği ve sonra da hapishaneye götürüldüğü bildirildi. Oğlu Cihad Ziyara'nın ise halen Negev Hapishanesi'nde tutulduğu bildirildi.

Nasr Said Ziyara'nın bedeninde ise işkence izleri duruyor. Vücudunun alt kısmında yanıklar olan Filistinli esirin vefatından bir hafta önce Ramle Hapishanesi'ne nakledildiği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading