Yandex Metrica

İsrail askerlerini cehenneme yollayan pusu: Kassam önce vurdu sonra sıfır mesafeden katilleri öldürdü!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Gazze Şeridi'ni işgal eden ve soykırımı sürdüren işgalci İsrail askerlerine karşı şanlı direnişi İsrail'e ağır darbe olarak dönüyor.     

Dünya

25.08.2024, 16:31

Gazze Şeridi'nde soykırımcı İsrail ordusunun işgal ve katliamlarına karşı direniş gösteren Hamas'ın askeri kanadı Şehid İzzeddin El Kassam Tugayları, siyonistin askerlerini pusuya düşürdü. Mücahitler, Refah vilayetindeki Kamal Adwan Okulu'nda barikat kuran bir Siyonist birliğe baskın yaptığını, mücahitlerin Siyonist birliğe bir TBG anti-tahkimat füzesi attığını, ardından makineli tüfeklerle sıfır mesafeden çatışarak onları öldürdü.

Türkiye, 13 yıl aradan sonra Arap Birliği toplantılarına dönüyor: Fransız medyası Mısır detayına dikkat çekti Türkiye, 13 yıl aradan sonra Arap Birliği toplantılarına dönüyor: Fransız... Haberi Görüntüle

KASSAM TUGAYLARI'NDAN PUSU 

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları siyonist güçlerin Gazze Şeridi'nin çeşitli eksenlerine yönelik saldırılarına karşı koymaya devam ediyor; bu saldırılarla birlikte şimdiye kadar yüzlerce düşman subay ve askerinin öldürülmesi, on binlercesinin yaralanması ve yüzlerce aracın tamamen ya da kısmen imha edilmesiyle sonuca kavuştu. 

Türkiye'ye saldıracaklar! Tanklar, füzeler, savaş gemileri helikopterler harekete geçti! Bölge barut fıçısına döndü Türkiye'ye saldıracaklar! Tanklar, füzeler, savaş gemileri helikopterler harekete geçti! Bölge... Haberi Görüntüle

ASKERİ RAPOR YAYIMLANDI

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları 323. gün üst üste Gazze Şeridi'nin çeşitli eksenlerinde siyonist güçlerin saldırılarına karşı koymaya devam ediyor. Kassam Tugayları'nın askeri medyası Cumartesi günü mücahitlerin düşman güçleriyle patlayıcı cihazlar, anti-tank ve anti-personel füzelerle girdiği şiddetli çatışmalar hakkında bir dizi askeri rapor yayınladı.

Askeri medya, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın batısında yer alan Tel el-Sultan mahallesindeki savaş eksenlerinde düşman askerlerinin ve araçlarının hedef alınmasından görüntüler yayınladı.

İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci kamplarına baskınlar düzenledi, basın mensuplarının üzerine zırhlı araçlar sürdü İsrail keyfi gözaltılara devam ediyor: İşgalci askerler Batı Şeria'da mülteci... Haberi Görüntüle

ÖNCE FÜZE SONRA SIFIR MESAFEDEN ATEŞ 

Görüntüler, mücahitlerin Refah vilayetindeki Kamal Adwan Okulu'nda barikat kuran bir Siyonist birliğe baskın yaptığını, mücahitlerin Siyonist birliğe bir TBG anti-tahkimat füzesi attığını, ardından makineli tüfeklerle sıfır mesafeden çatışarak onları öldürdüğünü ve yaraladığını gösteriyordu. 

 

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading