Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail Filistinli kadın esirlerin evlerine baskın düzenledi: Yasaklara uymayanlara 18 bin dolar ceza!

İsrail Filistinli kadın esirlerin evlerine baskın düzenledi: Yasaklara uymayanlara 18 bin dolar ceza!

İsrailli polisler, serbest bırakılması planlanan Filistinli esirlerin ailelerin evlerine baskın düzenledi. Filistinli esir kadınlar Amani Haşim ve Zeyna Abdu'nun Doğu Kudüs'teki evlerine baskın yapan İsrail polisi, aileleri herhangi bir basın konuşması yapmamaları için uyardı. Öte yandan, serbest bırakılan Filistinliler ve ailelerinin kutlama için tatlı dağıtmalarına yasak getirildi. Yasaklara uymayanlara 18 bin dolar para cezası uygulanacak.

Dünya

23.01.2024, 21:45

7 Ekim'de başlayan İsrail soykırımına 4 günlük ara verildi. Geçişi ateşkesin üçüncü gününde esir takasları devam ediyor.

İsrail'in serbest bırakmayı planladığı Filistinli esir kadınlar Amani Haşim ve Zeyna Abdu'nun Doğu Kudüs'teki evlerine baskın düzenlediği ve Zeyna'nın ailesini herhangi bir basın görüşmesi yapmaması konusunda uyardığı bildirildi.

İngiltere'den İsrail'e silah ambargosu! Tel Aviv'den Hamas ve İran bahaneli yanıt! İngiltere'den İsrail'e silah ambargosu! Tel Aviv'den Hamas ve İran bahaneli... Haberi Görüntüle

İSRAİL POLİSLERİ EVLERE BASKIN DÜZENLEDİ

Filistin Esirler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada; İsrail'in Filistinli esir kadınlar Haşim ve Abdu'nun Doğu Kudüs'teki evlerine baskın düzenlediği ve Zeyna'nın ailesini herhangi bir basın görüşmesi yapmamaları konusunda uyardığı belirtildi. 

Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi, TSK topçu birlikleriyle vuruyor Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi,... Haberi Görüntüle

AİLE BİREYLERİNİ SORUŞTURMA ODALARINA ÇAĞIRDILAR

Yapılan açıklamada; İsrail'in bu sabah saatlerinde kadın esirlerin Doğu Kudüs'teki aile üyelerini Meskubiyye'deki soruşturma odalarına çağırdığı, telefonlarına el koyduğu ve şu ana kadar orada tutuldukları ifade edildi. 

Trump'tan Zuckerberg'e açık tehdit: Kalan hayatını hapiste geçirirsin Trump'tan Zuckerberg'e açık tehdit: Kalan hayatını hapiste geçirirsin Haberi Görüntüle

İSRAİL POLİSİNDEN ESİRLERİN AİLELERİNE UYARI

İsrail polisi, Hamas ile İsrail arasındaki yapılan anlaşmaya göre; İsrail hapishanelerinden serbest bırakılacak Filistinli esirlerden işgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan kadın esirlerin evlerine giderek ailelere uyarı yaptı. 

Edinilen bilgilere göre; işgalci rejim, dün akşam saatlerinde Filistinli kadın tutuklu Marah Bekir, Nihaye Sabba, Zeyna Abdu ve Amani Haşim'in evlerine baskın yaptı.

İsrail ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 3 işgalci subay Gazze'de öldürüldü İsrail ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 3 işgalci subay... Haberi Görüntüle

BASINA KONUŞMAK YASAK

Söz konusu evlerde aile bireyleri dışında hiç kimsenin bulunmasına izin verilmeyeceğini belirten İsrail polisi, ayrıca tutukluların serbest bırakılması halinde tatlı dağıtmanın ve aile üyelerinin basına konuşmasının yasak olduğunu bildirdi. 

Yasaklara uymayanlara ise 18 bin dolar para cezası verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading