Yandex Metrica

İsrail, Filistinlilerin sığındığı okulu bombaladı: Ölü ve yaralılar var!

Katil İsrail Gazze'de yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir okulu bombaladı. İlk belirlemelere göre aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi öldü.    

Dünya

21.09.2024, 13:48

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı havadan, denizden ve karadan saldırılar 351 gündür aralıksız devam ediyor. İsrail'in Gazze'de yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir okulu bombalaması sonucu ilk belirlemelere göre aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi şehit oldu. 

İsrail BM konvoyunu hedef aldı: Araçlar kullanılamaz hale geldi İsrail BM konvoyunu hedef aldı: Araçlar kullanılamaz hale geldi Haberi Görüntüle

10 KİŞİ ŞEHİT OLDU 

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamada da İsrail'in Zeytun Mahallesindeki Askule bölgesinde bir okula hava saldırısı düzenlediği belirtildi.İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir okulu bombalaması sonucu ilk belirlemelere göre aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişinin öldüğü bildirildi.

Amerikan ajanı seri tecavüzcü çıktı: Kadınları bayılttıktan sonra öyle bir şey yaptı ki... Amerikan ajanı seri tecavüzcü çıktı: Kadınları bayılttıktan sonra öyle bir... Haberi Görüntüle

SOYKIRIM 351'İNCİ GÜNÜNDE

İşgalci İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine kara, hava ve denizden yürüttüğü saldırılar, ardında ölü ve yaralıların yanı sıra büyük yıkımlar bırakarak 351. gününde sürüyor.

İsrail askerlerinin vahşeti ABD'yi bile rahatsız etti! Soykırım ortağı izahat istedi İsrail askerlerinin vahşeti ABD'yi bile rahatsız etti! Soykırım ortağı izahat... Haberi Görüntüle

SON 24 SAATTE GAZZE'DE 44 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinli öldü. Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İsrail, 20 Eylül Cuma sabahından bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik çok sayıda hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinli hayatını kaybetti.

Kuzey Kore'den Güney Kore'ye: Çöp balonu yağmuru başladı Kuzey Kore'den Güney Kore'ye: Çöp balonu yağmuru başladı Haberi Görüntüle

351'İNCİ GÜNÜNDE 41 BİNDEN FAZLA KİŞİ KATLEDİLDİ 

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 795'i çocuk, 11 bin 378'i kadın olmak üzere 41 bin 272 Filistinli öldü, 95 bin 551 kişi yaralandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading