Yandex Metrica

İsrail gözünü Cenin Mülteci Kampı'na dikti! Soykırımcı bakan kampın boşaltılmasını istedi

İsrail gözünü Cenin Mülteci Kampı'na dikti! Soykırımcı bakan kampın boşaltılmasını istedi

Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, yine skandal bir açıklamada bulundu. Katz, Batı Şeria'da yer alan Cenin Mülteci Kampı'nın boşaltılması ve kampta Gazze Şeridi'nde olduğu gibi hareket edilmesi gerektiğini söyledi. 

Dünya

12.08.2024, 08:08

Gazze Şeridi'nde soykırıma devam eden işgalic İsrail, gözünü Batı Şeria'daki Cenin Mülteci Kampı'na dikti. 

İsrail devlet televizyonu KAN'da yer alan habere göre Katz, Batı Şeria'daki güvenlik durumunu tartışmak üzere İsraillilerin Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da gasbettiği Filistin topraklarının çatı örgütü Yesha Konseyi liderleriyle kapalı bir oturumda bir araya geldi.

Rusya, ay üzerinde nükleer enerji tesisi kuruyor: İki devlet de ortak oluyor Rusya, ay üzerinde nükleer enerji tesisi kuruyor: İki devlet de... Haberi Görüntüle

TERÖR DEVLETİ CENİN'İN BOŞALTILMASINI İSTEDİ

Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki iktidar partisi Likud'un üyesi Katz, toplantıda "şer merkezi olan mülteci kamplarının Filistin'in değil İran'ın kontrolü altında olduğunu" iddia etti.

Katz, "Cenin Mülteci Kampı'nın boşaltılması ve kampta Gazze Şeridi'nde olduğu gibi hareket edilmesi gerektiğini" savundu.

İsrailli Bakan ayrıca Ürdün'le olan doğu sınır hattının kaçakçılığa açık durumda olduğunu, bu nedenle doğu sınırına büyük bir bariyer oluşturulması gerektiğini kaydetti.

Dışişleri Bakanlığı ise Katz'ın İsrail medyasında yer alan açıklamalarına ilişkin yorum yapmayı reddetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading