Yandex Metrica

İsrail ile soykırım ortağı ABD arasında yeni anlaşma: 8,7 milyar dolarlık savaş paketi hazır

İsrail ile soykırım ortağı ABD arasında yeni anlaşma: 8,7 milyar dolarlık savaş paketi hazır

İsrail, soykırım ortağı ABD tarafından desteklenmeye devam ediyor. Gazze'de, Batı Şeria'da, Lübnan'da ve İsrail'in kan döktüğü diğer yerlerde ABD'den aldığı silahlarla sivillere saldıran İsrail, ortağı ile yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Yeni anlaşmaya göre ABD, İsrail'e 8,7 milyar değerinde yardım  paketi verecek.

Dünya

26.09.2024, 23:28

Gazze'de 41 bini aşkın sivili sadece 11 ayda, Lübnan'da ise 600'den fazla sivili birkaç günde katleden İsrail, silah stoklarını tazeliyor. İsrail'in bir an olsun silahsız kalmasına dayanamayan ABD, işgal devletiyle bir askeri yardım anlaşması daha imzaladı. İsrail Savunma Bakanlığı, iki ülke yetkililerinin bugün başkent Washington'da 8,7 milyarlık askeri yardım paketi için anlaştığını duyurdu.

Yapılan açıklamada 8,7 milyar doların savaş malzemeleri satın alımını, 5,2 milyar doların şse hava savunma sistemlerini finanse etmeyi içerdiği belirtildi. Bakanlık paketin yakın zamanda teslim edileceğini duyurdu.

Vurduğu kazma 2000 yıllık iskelete denk geldi! İnşaat çalışmasından tarih fışkırdı: Arkeologlar şaşkın Vurduğu kazma 2000 yıllık iskelete denk geldi! İnşaat çalışmasından tarih... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı 41 bin 534'e çıkarken yaralı sayısının 96 bin 92'ye yükseldiği belirtildi. Ayrıca enkaz altında ve yol kenarlarında da ölüler olduğu, İsrail askerlerinin engellemeleri nedeniyle çok sayıda cenazeye ulaşılamadığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading