İsrail, Lübnan'da karakolu hedef aldı: Ölü ve yaralılar var

İsrail, Lübnan'da karakolu hedef aldı: Ölü ve yaralılar var

Lübnan Ordusu, İsrail'in ülkenin güneyindeki bir karakola düzenlediği saldırıda 2 Lübnan askerinin hayatını kaybettiğini, 3 askerin ise yaralandığını bildirdi.  

Dünya

11.10.2024, 22:29

Terör devleti İsrail'in Ortadoğu'daki saldırıları aralıksız sürüyor. Lübnan'a Hizbullah bahanesiyle saldıran terör devleti BM Barış Gücü'nün ardından Lübnan ordusunu da hedef aldı. 

İsrail, Lübnan'da saldırılarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İsrail güçleri bugün ülkenin güneyinde bir karakolu vurdu. Lübnan Ordusu, saldırıda 2 askerlerinin hayatını kaybettiğini, 3 askerin ise yaralandığını bildirdi.

Son dakika... İsrail medyası Hizbullah'ın yeni lideri olması beklenen Haşim Safiyuddin'in vurulduğunu iddia etti Son dakika... İsrail medyası Hizbullah'ın yeni lideri olması beklenen Haşim... Haberi Görüntüle

'İSRAİL'İN LÜBNAN'A KARŞI İŞLEDİĞİ SUÇ CESUR ASKERLERİ DE ESİRGEMEDİ'

Lübnan'ın Başbakanı Necib Mikati karakol saldırısını kınarken, “İsrail'in Lübnan'a karşı işlediği bu ısrarlı suç, bugün toprağı korumak ve halkı savunmak için ulusal görevlerini yerine getiren cesur askerleri de esirgemedi” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading