Sitede Ara

İsrail ordusuna ağır darbe! Sürpriz operasyonda çok sayıda kayıp verdiler

İsrail ordusuna ağır darbe! Sürpriz operasyonda çok sayıda kayıp verdiler

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta bir tankı imha ettiğini ve içindeki askerlerden ölen ve yaralananların olduğunu duyurdu.

Dünya

27.09.2024, 19:25

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'nde saldırılarına karşılık vermeye devam ediyor. Kassam Tugayları tarafından düzenlenen sürpriz operasyonda çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğü bildirildi. 

Kassam Tugayları Telegram'dan yaptığı açıklamada, Han Yunus'un doğusundaki Sufa bölgesinde "Merkava 4" tipi bir İsrail tankını "Yasin-105" füzesiyle imha edildiği belirtildi.

Soykırımcı İsrail'den ilticalara Gazze şartı! Katliamlara katılanlara vatandaşlık Soykırımcı İsrail'den ilticalara Gazze şartı! Katliamlara katılanlara vatandaşlık Haberi Görüntüle

İMHA EDİLEN TANKTAKİ İSRAİL ASKERLERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Açıklamada, İsrail helikopterlerinin saldırı sonucu tankın içinde ölen ve yaralanan askerleri tahliye etmek için olay yerine indiği kaydedildi.

İsrail'den, Kasam Tugaylarının açıklamasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Yagi Tayfunu'nda ölenlerin sayısı 233'e yükseldi Yagi Tayfunu'nda ölenlerin sayısı 233'e yükseldi Haberi Görüntüle

BİR KOMUTANI ŞEHİT EDİLMİŞTİ

Kassam Tugayları, Lübnan'ın güneyindeki Cedide Marjaiyun kasabasından Kassam'ın saha komutanı Hüseyin Mahmud en-Nadir'in pazartesi günü düzenlenen saldırıda şehit olduğunu duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading