Yandex Metrica

İsrail soykırımında korkunç iddia: Şehitlerin cenazeleri buzdolaplarında tutuyor!

İsrail soykırımında korkunç iddia: Şehitlerin cenazeleri buzdolaplarında tutuyor!

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana uyguladığı soykırımda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 476'ya yükselirken Filistinli kurumlar, 256'sı Sayı Mezarlığı olarak bilinen gizli bir mezarlıkta, 296'sı da buzdolaplarında olmak üzere 552 kişinin cesedini hala elinde bulundurduğunu belirtti. 

Dünya

28.08.2024, 01:55

Siyonist rejim son 48 saatte Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde "3 katliam" gerçekleştirdiği, bu saldırılarda 41 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 113 Filistinlinin de yaralandığı belirtilirken İsrail'in düzenlediği katliamlarla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Savunmada güç birliği! Mısır ve Türkiye'den tarihi adım: Stratejik teknoloji transferi an meselesi! Savunmada güç birliği! Mısır ve Türkiye'den tarihi adım: Stratejik teknoloji... Haberi Görüntüle

552 KİŞİNİN CENAZESİNİ HALA TUTUYORLAR 

Filistinli kurumlar tarafından İsrail'in Gazze Şeridi'nden yüzlerce Filistinlinin naaşının yanı sıra, 256'sı Sayı Mezarlığı olarak bilinen gizli bir mezarlıkta, 296'sı da buzdolaplarında olmak üzere 552 kişinin cesedini hala elinde bulundurduğu bildirildi. 

ABD'de korkunç kaza! İki yolcu uçağı çarpıştı ABD'de korkunç kaza! İki yolcu uçağı çarpıştı Haberi Görüntüle

256 KİŞİNİN CENAZESİ BUZDOLABINDA BEKLETİLİYOR 

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Filistin Esirler Heyeti, Esirler Cemiyeti, Zamir İnsan Hakları Kurumu ve Şehitlerin Naaşlarını Geri Alma Ulusal Girişimi, quot; 27 Ağustos Şehit Cenazelerini Geri Alma Günüquot; münasebetiyle ortak bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, 'Cenazeleri sayı mezarlıklarında ve buzdolaplarında saklanan şehit sayısı 552. Sayı Mezarlığı'nda 256, buzdolaplarında ise 296 şehit cenazesi bulunuyor.' ifadelerine yer verildi.

Mısır'a giden tahıl gemisi Karadeniz'de vuruldu Mısır'a giden tahıl gemisi Karadeniz'de vuruldu Haberi Görüntüle

YÜZLERCE FİLİSTİNLİNİN NAAŞINA EL KONULDU

Cenazeleri alıkonulanlar arasında, 9 kadın, 32 esir, 18 yaş altı 55 çocuk, 5 İsrail vatandaşı Filistinli ve Lübnan'daki Filistinlilerden 6 kişinin bulunduğu aktarılan açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria'da 149 Filistinlinin cenazesine el koyduğu kaydedildi.

 

İsrail'in Gazze Şeridi'nden de yüzlerce Filistinlinin naaşına el koyduğuna vurgu yapılan açıklamada, İsrail makamlarından şu ana kadar henüz gerçekçi bir açıklama yapılmadığı belirtildi. İsrail yönetimi, öldürdükten sonra alıkoyduğu Filistinlilerin naaşını quot; Sayı Mezarlığıquot; adı verilen ve üzerinde isimler yerine yalnızca rakamların bulunduğu gizli mezarlara defnediyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading