İsrail tankları Türkiye'ye doğru geliyor! Lübnan'dan sonra o ülkeye de girdiler

İsrail tankları Türkiye'ye doğru geliyor! Lübnan'dan sonra o ülkeye de girdiler

Tanklarını Türkiye'ye doğru sürmeye devam eden siyonist rejim Gazze, Beyrut derken şimdi de Suriye'ye de girdi. Arz-ı Mevud hayali kuran terör devleti Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmeye devam ediyor.

Dünya

14.10.2024, 13:09

Terör devleti, Türkiye'nin sınır komşusu Suriye'nin güney bölgesinde yer alan Kuneytra ilinin kırsalını zırhlı iş makineleriyle sınırı geçerek oluşturdukları mevziye iki tank konuşlandırdı.

Bölgede bulunan yerel kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Siyonist İsrail güçlerine ait iki zırhlı iş makinesi, dün Suriye topraklarına geçerek Kuneytra’nın güneyinde Kavdana köyünün yakınlarında mevzi oluşturdu.

İşgal askerleri, geniş bir alandaki kazılan mevzi için toprak barikatlar inşa ederek buraya iki tank konuşlandırdı. Bu mevzi yakınındaki Tel Hara Tepesi’nde Rus askerlerine ait nokta bulunuyor.

Öte yandan Hizbullah ile İran destekli gruplar, Dera ve Kuneytra illerinde az varlık göstermesine rağmen, Esed rejimi ordusu kıyafetleriyle sınır bölgesinde keşif ve gözetleme faaliyeti yürütüyor. Terör devleti 9 Ekim'de Kuneytra’da Esed rejimine ait bir askeri karargahı hedef almış, rejim medyası bu saldırıda bir askerin öldüğünü belirtmişti.

200 füze '0' ölü! Acem tiyatrosu gururla sunar: İran'ın balistik füzeleri nereyi vurdu? 200 füze '0' ölü! Acem tiyatrosu gururla sunar: İran'ın balistik... Haberi Görüntüle

İSRAİL TANKLARI BM ÜSSÜNE GİRDİ

Dünyayın sessizliğinden yüz bulan katil İsrail, soykırımlarını geniş alana yaymaya devam ediyor. Öyle ki terör devleti dün BM üssüne baskın düzenledi. UNIFIL, İsrail tanklarının mevzinin ana kapısını tahrip ettiğini ve mevziye zorla girdiğini duyurdu.

BM'den yapılan açıklamanın devamında, "15 barış gücü görevlisi, aynı noktaya birden fazla mermi atılmasının duman yayması sonucu cilt tahrişi de dahil olmak üzere çeşitli etkilere maruz kaldı." denildi.

İsrail gerçekleri saklasa da nafile! En kritik üsler bile vurulmuş İsrail gerçekleri saklasa da nafile! En kritik üsler bile vurulmuş Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE YAKLAŞTILAR

Adım adım Türkiye sınırına doğru ilerleyen katil İsrail sadece bir senede Türkiye sınırına 500 km yaklaştı. Gazze'de başlattığı soykırımını, Lübnan'da devam ettiren Siyonist rejimin Arz-ı Mevud hayali kapsamında şimdi de Suriye'ye girmeyi hedefliyor. Lübnan işgali ile sınıra 500 km yaklaşan katil İsrail'in Suriye'den sonraki hedefi Türkiye olur mu?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading