İsrail'de dikkat çeken anket sonuçları! Yüzde 35'i Hamas'a 'yenildik' diyor

İsrail'de dikkat çeken anket sonuçları! Yüzde 35'i Hamas'a 'yenildik' diyor

İsrail'de yapılan anket göre, halkın yüzde 35'i Hamas'a karşı savaşın kaybedildiğini düşünüyor. Katılımcıların yüzde 27'si savaşın kazanıldığını düşünürken, yüzde 38'i ise konuya ilişkin görüş bildirmedi.

Dünya

07.10.2024, 10:36

Gazze'nin yanı sıra Lübnan'ı da kana bulayan ve İran'a misilleme hazırlığı içerisinde olan terör devleti İsrail, saldırgan ve acımasız tutumuna devam ederken ülkede yapılan bir ankette dikkat çeken sonuçlar elde edildi.

İsrail saldırıda öldüğünü açıklamıştı! İran'ın Kudüs Gücü Komutanı Kaani'den haber alınamıyor iddiası! İsrail saldırıda öldüğünü açıklamıştı! İran'ın Kudüs Gücü Komutanı Kaani'den haber... Haberi Görüntüle

YÜZDE 35'İ 'YENİLDİK' DİYOR

İsrail devlet televizyonu KAN'ın bir enstitü ile işbirliğinde bir anket yapıldı. Ankete katılılanların yüzde 35'i Gazze'de Hamas'a karşı yürütülen savaşın kaybedildiğine inandığını belirtti. Katılımcıların yüzde 27'si savaşın kazanıldığını düşünürken, yüzde 38'i ise konuya ilişkin görüş bildirmedi. Ankete katılanların yüzde 61'i, 7 Ekim saldırılarının ardından "kişisel güvenlik duygusunu" kaybettiğini, yüzde 39 ise hala kendisini güvende hissettiğini ifade etti.

Lübnan, Gazze olmanın eşiğinde! İsrail'in saldırıları göç dalgasını başlattı! İşte ülkeyi terk etmek zorunda kalanların sayısı Lübnan, Gazze olmanın eşiğinde! İsrail'in saldırıları göç dalgasını başlattı! İşte... Haberi Görüntüle

LÜBNAN SINIRINDA YAŞAYANLAR KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR

Anket sonuçlarına göre; İsrail'in kuzeyinde, Lübnan sınırında yaşayanların yüzde 71'inin kendisini güvende hissetmediğini ortaya koydu. Ayrıca, ankete katılanların yüzde 41'i, 7 Ekim saldırılarının ardından İsrail ordusuna güveninin azaldığı görüşünü belirtirken, yüzde 35'i de bu güvenin arttığını ifade etti, yüzde 24'ü ise görüş belirtmedi.

İsrail bir kez daha Beyrut'u vurdu! Dahiye bölgesinde patlamalar meydana geldi İsrail bir kez daha Beyrut'u vurdu! Dahiye bölgesinde patlamalar meydana... Haberi Görüntüle

İSRAİL, HEDEFİNE ULAŞAMADI

Dünyanın gözü önünde eşi beneri olmayan bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye saldırı başlatmasının üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümeti, esirleri kurtarmak ve Hamas'ı bitirmek başta olmak üzere Gazze'deki hedeflerine ulaşamadı.

Öte yandan, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, neredeyse her gün, Gazze'yi karadan işgale girişen İsrail askerlerine karşı saldırılar düzenlendiğini duyuruyor ve buna ilişkin görüntüler paylaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading