Yandex Metrica

İsrail'den Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın İHA Birim Komutanı hedef alındı!

İsrail'den Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın İHA Birim Komutanı hedef alındı!

İsrail ordusu, Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenledi. Beyrut'un güneyinden patlama sesleri ve yoğun duman yükseldi. Saldırıların üst düzey bir Hizbullah komutanını hedef aldığı iddia edilirken Reuters haber ajansı, Hizbullah'ın İHA biriminin başı olan Muhammed Surur'un saldırılarda öldürüldüğünü bildirdi. Saldırılarda iki kişi öldü, 15 kişi yaralandı.   

Dünya

26.09.2024, 18:35

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Beyrut'un güneyinde düzenlenen hava saldırısında üst düzey bir Hizbullah komutanının hedef alındığı belirtildi. Ordu açıklamasında, Beyrut'ta "kesin sonuçları olan saldırılar" düzenlediğini bildirdi.

Türklerin neden bu kadar çok tankı var?	ABD medyasından dikkat çeken analiz: Yunanistan, İngiltere ve Fransa'nın toplamından daha fazla Türklerin neden bu kadar çok tankı var? ABD medyasından dikkat... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH'IN KOMUTANI HEDEF ALINDI 

Reuters'a konuşan güvenlik kaynakları, Beyrut'un güney banliyölerine yönelik hava saldırısının üst düzey bir Hizbullah komutanını hedef aldığını bildirdi.

Husilerin Tel Aviv'i füzeyle vurması Netanyahu'yu çıldırttı: Tehditler savurdu Husilerin Tel Aviv'i füzeyle vurması Netanyahu'yu çıldırttı: Tehditler savurdu Haberi Görüntüle

HİZBULLAH'IN KOMUTANI ŞEHİT OLDU İDDİASI

Reuters haber ajansı, hedef alındığı öne sürülen komutanın, Hizbullah'ın İHA biriminin başı olan Muhammed Surur olduğunu bildirdi. İki ayrı güvenlik kaynağı ise komutanın saldırılar sonucunda şehit olduğunu doğruladı.

Soykırım ortağı Almanya'dan İsrail kararı! Resmen durduruldu Soykırım ortağı Almanya'dan İsrail kararı! Resmen durduruldu Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ ÖLDÜ, 15 KİŞİ YARALANDI 

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in düzenlediği saldırıda iki kişinin öldüğünü ve 15 kişinin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “İsrail'in Beyrut'un güney banliyölerine düzenlediği saldırıda iki kişi öldü, aralarında durumu kritik olan bir kadının da bulunduğu 15 kişi yaralandı” denildi.

Son dakika: Katil İsrail'den Beyrut'a hava saldırısı: Başkentte dumanlar yükseliyor Son dakika: Katil İsrail'den Beyrut'a hava saldırısı: Başkentte dumanlar yükseliyor Haberi Görüntüle

F-35 SAVAŞ UÇAĞIYLA SALDIRI DÜZENLENDİ 

İsrail ordusu, Hizbullah hava birimi komutanı Muhammed Hüseyin Surur'un şehit edildiğini iddia etti. Hava saldırısının F-35 tipi savaş uçağıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading