İsrail'den İran saldırısı sonrası alçak tehdit: 'Ortadoğu'nun her yerine saldıracağız'

İsrail'den İran saldırısı sonrası alçak tehdit: 'Ortadoğu'nun her yerine saldıracağız'

Terör devleti İsrail, İran'ın füze saldırısının ardından misilleme açıklaması yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada "Bu gece Ortadoğu'da her yere saldıracağız denildi. 

Dünya

02.10.2024, 01:39

İran'ın füze saldırılarıyla hedef aldığı terör devleti İsrail'den misilleme açıklaması yapıldı. İsrail ordusu Ortadoğu'da her yeri vurmakla tehdit etti. 

İsrail basınının aktardığına göre, İsrail ordusu yaptığı açıklamada, İran'ın İsrail'e balistik füzeler fırlatmasının ardından, İsrail Hava Kuvvetlerinin bu gece Orta Doğu genelinde "güçlü saldırılar" düzenlemeye devam edeceğini bildirdi.

İsrail medyası Yedioth Ahronoth ise İsrail'in İran'a saldırı hazırlığı yaptığını yazdı. Yedioth Ahronoth haberinde "İsrail, füze atışlarına karşılık olarak bu gece İran'a yoğun bir şekilde saldıracak." ifadelerini kullandı. 

Çağrı cihazlarına saldırı korku da yeni bir dönemi başlattı! Her şey ölümcül silaha dönüşebilir! Çağrı cihazlarına saldırı korku da yeni bir dönemi başlattı! Her... Haberi Görüntüle

İRAN'DA TÜM UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Cafer Yazerlu, uçuş güvenliği için ülkedeki tüm uçuşların yarın sabah 10.00'a kadar iptal edildiğini duyurdu.

İran'ın resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Yazerlu, ülkedeki yolcu uçaklarının sefer durumlarına ilişkin bilgi verdi.

Yazerlu, "Bölgedeki durum ve füze saldırıları nedeniyle uçuş güvenliği için ülkedeki tüm uçuşlar yarın sabah 10.00'a kadar iptal edilmiştir." dedi.

Yeni uçuş seferlerine dair ileriki saatlerde duyuru yapılacağını aktaran İranlı yetkili, yolcuların endişelenmemelerini gerekirse tüm bilet ücretlerinin iade edileceğini kaydetti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading