İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Ölü ve yaralılar var

İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Ölü ve yaralılar var

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a yönelik bir hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 2 sivil hayatını kaybederken 3 sivil yaralandı.

Dünya

21.10.2024, 20:24

Suriye'nin resmi ajansı SANA'da yer alan habere göre İsrail başkent Şam'a bir hava saldırısı düzenledi. Yerel saatle 17.05'te düzenlenen saldırıda Mezze Mahallesi'ndeki bir araç hedef alındı. Haberde, "Saldırıda 2 sivil öldü, 3 sivil yaralandı. Bölgede maddi hasar meydana geldi." ifadesi kullanıldı.

İsrail, saldırıya ilişkin herhagi bir açıklama yapmadı. Suriye, zaman zaman İsrail saldırılarının hedefi oluyor. 

İsrail Lübnan'a saldırılarını durduracak mı? Katiller şartlarını ABD'ye sundu İsrail Lübnan'a saldırılarını durduracak mı? Katiller şartlarını ABD'ye sundu Haberi Görüntüle

İSRAİL SIK SIK SURİYE'YE SALDIRIYOR

Suriye medyası bikaç hafta önce İsrail'in, başkent Şam'a gece saatlerinde hava saldırıları düzenlediğini duyurmuştu. SANA'nın haberine göre İsrail bu saldırıları uçaklar ve dronlarla düzenledi. Haberde, "Hava savunma sistemlerimiz füzelere ve dronlara karşı koydu ve çoğunu düşürdü. Saldırıda 3 sivil öldü, 9 sivil yaralandı, maddi hasar meydana geldi." ifadeleri kullanıldı. Suriye Devlet Televizyonu'nda çalışan sunucu Safa Ahmed de bu saldırıda hayatını kaybetmişti. 

İsrail bu saldırıdan bir hafta sonra yine Şam'ı hedef almış, Mezze Mahallesi'ndeki saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az yedi kişi hayatını kaybetmiş, en az 11 kişi de yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading