İsrail'in kalbinde kritik operasyon! Kassam Tugayları üstlendi!

İsrail'in kalbinde kritik operasyon! Kassam Tugayları üstlendi!

Terör devleti İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentinde 7 kişinin öldüğü saldırıyı İzzedin El-Kassam Tugayları üstlendi.  

Dünya

02.10.2024, 20:24

Terör devleti İsrail dün gece saatlerinde en uzun gecelerinden birini yaşadı. İran'ın Tel Aviv'e füze yağdırdığı gece Yafa kentinde de bir silahlı saldırı gerçekleştirildi. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları 

İsrail'in başkenti Tel Aviv'in yakınlarındaki Yafa kentinde 7 kişinin ölümüne, 16 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı Hamas'ın silahlı kanadı İzzedin El-Kassam Tugayları üstlendi.

Hizbullah Şurası toplandı! Yeni lider belli oldu: Nasrallah ve Kasım Süleymani'nin akrabası Hizbullah Şurası toplandı! Yeni lider belli oldu: Nasrallah ve Kasım... Haberi Görüntüle

SALDIRIYI KASSAM TUGAYLARI ÜSTLENDİ

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, "Şehit İzzeddin el-Kassam Tugayları, Kassam mücahitleri Muhammed Raşid Misk ve Ahmed Abdülfettah el-Haymuni tarafından gerçekleştirilen kahramanca ‘Yafa’ operasyonunun sorumluluğunu ilan ediyor.” denildi.

İsrail ordusu saldırı sonrası Halil kentini kapalı askeri alan ilan ederken, kentin girişlerini kuşattı, mahallere baskınlar düzenlemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading