Yandex Metrica

İsrail'in kökünü kazıyacak strateji! Alman basını yazdı: Hamas'taki gizli belge ortaya çıktı!

İsrail'in kökünü kazıyacak strateji! Alman basını yazdı: Hamas'taki gizli belge ortaya çıktı!

İsrail Alman gazetesi İsrail'i tüketip Siyonist rejimin kökünü kazımayı hedefleyen gizli belgeyi yazdı. Belgenin, Hamas'ın ateşkes müzakereleri stratejisine ışık tuttuğuna vurgu yapıldı.   

Dünya

07.09.2024, 15:17

Alman gazetesi Bild, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın bilgisayarında bulunan daha önce görülmemiş belgenin, grubun ateşkes müzakereleri stratejisine ışık tuttuğunu bildirdi.

Çin'de büyük vurgun: Çin Komünist Partisi yetkilisinin zimmetine geçirdiği paraların taşınması için 10 kamyon çalıştı Çin'de büyük vurgun: Çin Komünist Partisi yetkilisinin zimmetine geçirdiği paraların... Haberi Görüntüle

SİNVAR TARAFINDAN BİZZAT ONAYLANDI

Alman gazete tarafından elde edilen belgenin 2024 baharına ait olduğu ve Sinvar tarafından bizzat onaylandığı belirtildi. Bild, dosyanın içeriğinin iki bağımsız kaynak tarafından doğrulandığını kaydetti. 

Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler Haberi Görüntüle

HAMAS'IN STRATEJİLERİ VE HEDEFLERİ YER ALIYOR 

Ortaya çıkan belgede, İsrail ile rehinelerin serbest bırakılması karşılığında ateşkes ve Filistinli mahkumların serbest bırakılmasını öngören olası bir anlaşma konusunda müzakerelerde Hamas'ın stratejilerini ve hedefleri sıralanıyor.

İspanya'nın talip olduğu Hürjet Arap ülkesinde! Piramitlerin üzerinde uçacak! Tüm dünya gözünü Türk jetine çevirdi İspanya'nın talip olduğu Hürjet Arap ülkesinde! Piramitlerin üzerinde uçacak! Tüm... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İ 'TÜKETMEK'

Bunlar arasında İsrail'in askeri ve siyasi ayağını 'tüketmek', Hamas'ın askeri yeteneklerini arttırmak ve İsrail üzerindeki uluslararası baskıyı artırmak gibi unsurlar yer alıyor.

Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek zorundayız' Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek... Haberi Görüntüle

PSİKOLOJİK SAVAŞ STRATEJİSİ

Belgeyle ilgili yazılan haberde ayrıca Hamas'ın İsrail üzerinde psikolojik savaş stratejisi ortaya koyduğu belirtiliyor ve grubun anlaşmadaki temel hedefleri de listeleniyor. Bunlardan biri ise, İsrail tarafından tutulan 100 Filistinli mahkumun serbest bırakılmasını sağlamak.

Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini açıkladı! Taylor Swift ABD seçimlerinde rengini belli etti! Hangi adayı destekleyeceğini... Haberi Görüntüle

PHİLADELPHİA KORİDORUNDAN NEDEN BAHSEDİLMEDİ? 

Habere göre, Hamas'ın bir diğer hedefi, İsrail-Gazze sınırında daha kalıcı bir ateşkesin parçası olarak Arap ülkelerinden güçlerin konuşlandırılması ve İsrail ile Hamas arasında bir tampon görevi görmesi.

Haberde ayrıca, son zamanlarda müzakerelerde önemli bir sorun haline gelmesine rağmen, belgede Philadelphia Koridoru'ndan bahsedilmediği belirtiliyor.

Bu, belgenin yazıldığı zamana atfediliyor çünkü İsrail Philadelphia Koridoru'nun kontrolünü ancak Mayıs ayında ele geçirdi.

 

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading