İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey Lübnan'da bizi bekliyor'

İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey Lübnan'da bizi bekliyor'

Gazze Şeridi'ndeki direniş gruplarına karşı büyük kayıplar veren terör devleti İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları sürüyor. İsrailli gazeteci, Gideon Levy İsrail'in Gazze Şeridi'nde sıkış kaldığını Lübnan'da benzer durumun yaşanabileceği uyarısında bulundu. Levy, İsrail'in saldırılarda ABD tarafından verilen bombaları kullandığını hatırlattı. 

Dünya

03.10.2024, 19:57

Terör devleti İsrail, Gazze Şeridi'nin ardından Hizbullah'ı bahane göstererek Lübnan’da terör estirmeye devam ediyor. Son olarak Siyonist İsrail, Beyrut'un güneyindeki Dahiye'de Muavvad bölgesine ve Amerikan Mahallesi'ne 3 füzeyle saldırı gerçekleştirdi. Saldırılar nedeniyle Beyrut semalarında duman geniş alanı kapladı. Lübnan'ın güneyine saldırı düzenleyeceğini duyuran İsrail, bölgede yaşayan Lübnanlı sivillere, "Avali Nehri'nin kuzeyine gitmeleri" konusunda uyarı yaptı. Öte yandan İsrailli gazeteci, Gideon Levy katıldığı CNN yayınında Siyonist ülkesi hakkında çarpıcı sözlerde bulundu. Terör devletinin Gazze’de sıkıştığını belirten Levy, “İsrail Gazze'de sıkışmış durumda ve oradan nasıl çıkacağı konusunda hiçbir fikri yok ve Gazze ile ne yapacağını bilmiyor. Aynı şey şimdi Lübnan'da bizi bekliyor, kara harekatına başlayacağız, işler karışacak.” dedi.

Rumlardan bu kadar da olmaz dedirten yalan! Türk kadınını Rum kadını olarak gösterdiler: Acı gerçekleri çarpıttılar! Rumlardan bu kadar da olmaz dedirten yalan! Türk kadınını Rum... Haberi Görüntüle

“AMERİKA KOŞULSUZ BOMBA DESTEĞİ SAĞLIYOR”

Amerika’nın terör devletine koşulsuz bomba ve mühimmat desteği sağladığını aktaran İsrailli gazeteci, “Nasrallah'ı öldüren bombaların hepsi Amerikan bombalarıydı, 80 bombanın hepsi ve pek çok masum insanı öldüren diğer bombaların hepsi. Gazze'de de hepsi Amerikan bombasıydı. Tedarik bir an bile durmadı. Dolayısıyla Netanyahu dikkatle dinleyebilir ama Amerikalı danışmanları tamamen görmezden gelebilir çünkü onların içi boş.” şeklinde konuştu.

Son dakika: Pakistan’da Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı: Yaralılar var Son dakika: Pakistan’da Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya... Haberi Görüntüle

KATİL İSRAİL’İN SALDIRILARINDA 1328 KİŞİ ÖLDÜ

Hizbullah'la 8 Ekim 2023'ten beri kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül'de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi. Lübnan kaynaklarının aktardığına göre, Hizbullah'ın kullandığı iletişim cihazlarının patlatıldığı 17 Eylül'den beri 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1328 kişi öldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading