Yandex Metrica

İsrailli Ofer Levi'den Netanyahu'ya skandal çağrı: Türkiye'ye atom bombası at!

İsrailli şarkıcı Ofer Levi'den, Siyonist lider Binyamin Netanyahu'ya skandal bir çağrı geldi. Levi, Netanyahu'dan Türkiye'ye atom bombası atmasını istedi.  

Dünya

11.08.2024, 14:16

İsrail, 7 Ekim 2023'ten bu yana abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ndeki zulmünü aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Bölgede hayatını kaybeden Filistinli sayısı 40 bini bulurken, yaralıların sayısı da her geçen gün artıyor.

Hamas lideri Haniye'nin ölümü ile Orta Doğu'daki gerilim iyice yükselirken, Siyonist İsrail son olarak sivillerin sığındığı bir okulu hedef aldı.

Saldırıda en az 100 kişinin ölümüne neden olan İsrail'e dünyadan tepki yağarken, İsrailli şarkıcı Ofer Levi'den skandal açıklamalar geldi.

66.000 asker öldürüldü! Kıyamet cephesi! Kan kokusu barut kokusunu bastırdı 66.000 asker öldürüldü! Kıyamet cephesi! Kan kokusu barut kokusunu bastırdı Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE ATOM BOMBASI AT'

Kaydettiği videoyu sosyal medyada paylaşan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslenen Levi, Türkiye'yi hedef aldı.

Levi, "Netanyahu’ya sesleniyorum. Arkandayız. Kutsal kitabımız (Tevrat) düşmanlarımızı yok etmemizi emrediyor. İran'a, Yemen'e, Türkiye'ye atom bombası at" ifadelerini kullandı.

Netanyahu'ya seslenen İsrailli şarkıcının sözleri büyük tepki çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading