Yandex Metrica

İsrailli siyasetçiden skandal çağrı: Gazze'yi nükleer füzeyle vuralım

İsrailli siyasetçiden skandal çağrı: Gazze'yi nükleer füzeyle vuralım

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'nde yürüttüğü katliamlar devam ederken İsrail Likud Partisi yetkilisi Tally Gotliv, Gazze Şeridi'nin nükleer başlıklı balistik füzelerle vurulması gerektiğini söyledi. 

Dünya

24.08.2024, 01:14

Dünyanın gözleri önünde Gazze Şeridi'nde soykırım devam ederken soykırımcı İsrail'in siyasetçilerinden Tally Gotliv, Gazze'nin nükleer füzelerle vurulmasını istedi. 

İsrail Likud Partisi yetkilisi Tally Gotliv, konuk olduğu bir canlı yayında, "Caydırıcılığı" sürdürmek amacıyla Gazze'nin balistik füzelerle yok edilmesi çağrısında bulundu. Gotliv, "Bana kalırsa nükleer başlık taşıyan bir balistik füzeye ihtiyacımız var." dedi.

Endonezya'da korkunç kaza: Yolcu uçağı pistten çıktı! Çok sayıda yaralı var Endonezya'da korkunç kaza: Yolcu uçağı pistten çıktı! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

'NÜKLEER BAŞLIKLI BALİSTİK FÜZEYLE SALDIRMALIYIZ'

Gotliv, "Caydırıcılığı" artırılması gerektiğini vurgulayarak yaptığı alçak çağrıda, "Gazze'ye saldırıların başladığı birinci ya da ikinci gün söylemiştim, bana kalırsa Gazze'ye nükleer başlık taşıyan bir balistik füzeyle saldırmaya ihtiyacımız var. Caydırıcılığı sürdürmek için çok büyük hasar verme kapasitesine sahip büyük bir balistik yetenekleri olan bir füzeyle.

ABD'den 'Savaşa hazırız' mesajı: USS Abraham Lincoln uçak gemisi bölgede ABD'den 'Savaşa hazırız' mesajı: USS Abraham Lincoln uçak gemisi bölgede Haberi Görüntüle

'SAVAŞÇILARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞAN HERKES ÖLÜ BİRİ'

Gazze'de rehineler hakkında bilgi almamıza izin vermeyen herkesin Hamasçı olduğuna yürekten inanıyorum. Savaşçılarımızı engellemeye çalışan herkes tam anlamıyla ölü biri." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading