Yandex Metrica

İsrailliler Netanyahu ve soykırım hükümetine karşı sokaklara döküldü! Yarım milyon insan sokaklarda

İsrailliler Netanyahu ve soykırım hükümetine karşı sokaklara döküldü! Yarım milyon insan sokaklarda

7 Ekim'den bu yana Gazze'de sayısız katliam işleyen İsrail'i genel grev vurdu. Başbakan Netanyahu ve hükümetine karşı 500 bini aşkın halk ayaklandı. Ülke genelinde cadde ve sokaklar adeta savaş alanına döndü. Grev ise devam ediyor.

Dünya

03.09.2024, 01:43

Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve soykırım kabinesine yönelik tepkiler giderek artıyor. İsrail'de binlerce insan hükümete karşı protestolar için meydana indi. 

İsrail, 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü Gazze soykırımıyla 10 binlerce masum Filistinli sivilin canına kıydı. Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren İsrail'i genel grev vurdu.

Netanyahu ve hükümetine tepki gösteren yarım milyon halk sokaklara indi, protestolar ise aralıksız devam ediyor. Ülke genelinde tarihte bir ilk yaşanıyor.

Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken indirim istedi: Pazarlık yöntemi ise başına iş açtı Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken... Haberi Görüntüle

NETANYAHU'YA TEPKİ YAĞIYOR

İsrail'in Tel Aviv kentinde bulunan Savunma Bakanlığı önünde toplanan binlerce İsrailli, Gazze'de ateşkes anlaşmasını imzalamayan Başbakan Binyamin Netanyahu'yu ve hükümetini protesto ediyor.

Göstericiler, ellerinde İsrail bayrakları, Netanyahu ve hükümetindeki siyasetçiler aleyhinde pankart, afiş ve dövizler taşıyarak tepkilerini sürdürüyor.

ABD seçim sonuçlarını hazmedemedi! Maduro'nun uçağına el konuldu ABD seçim sonuçlarını hazmedemedi! Maduro'nun uçağına el konuldu Haberi Görüntüle

YARIM MİLYON İSRAİLLİ SOKAKLARDA

İsrail'de ateşkes ve esir takası talebiyle yapılan eylemlerin merkezi başkent Tel Aviv oldu.

Savunma Bakanlığının bulunduğu Menachem Begin ve Kaplan caddelerinde gösteriyi organize eden gruplar, Tel Aviv'deki protestolara yaklaşık 300 bin kişinin katıldığını, ülke genelinde ise gösterilere katılımın 500 bini aştığını belirtti.

Ege'de son sözü Türkler söyleyecek! Yunan basınında dikkat çeken analiz: Dengeler Ankara'nın lehine değişiyor Ege'de son sözü Türkler söyleyecek! Yunan basınında dikkat çeken analiz:... Haberi Görüntüle

İSRAİL POLİSİ GÖSTERİCİLERE SERT MÜDAHALE DE BULUNDU

İsrailliler, Gazze'de ateşkes anlaşmasını imzalamayan Başbakan Binyamin Netanyahu'yu ve hükümetini protesto etti. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog evine doğru yürüyen göstericiler, ellerinde İsrail bayrakları, Netanyahu ve hükümetindeki siyasetçiler aleyhinde pankart, afiş ve dövizler taşıdı. Gösteride, Gazze Şeridi'nde cesetlerine ulaşılan 6 İsrailli esirin temsili tabutları da yer aldı. Öte yandan İsrail polisi göstericilere sert müdahale de bulundu.

Ege'de son sözü Türkler söyleyecek! Yunan basınında dikkat çeken analiz: Dengeler Ankara'nın lehine değişiyor Ege'de son sözü Türkler söyleyecek! Yunan basınında dikkat çeken analiz:... Haberi Görüntüle

"İSRAİL AYAĞINI GAZDAN ÇEKMEZ"

İsrail'de yaşanan gösterilerden sonra, 24 TV'de yayınlanan Masa da Ne Var? programına konuk olan Yusuf Alabarda, "İsrail ayağını gazdan çekmez. Çünkü İsrail'in politikası ne şu anda yaşadığımız gün ile sınırlı ne 1967 yılı savaşla, ne de fırsat bulursa 2050'lerde. O kendi bayrağının altında ve üstünde çizili olan iki çizgiye ulaşıncaya kadar yaptığı bütün barış anlaşmaları, yaptığı bütün ateşkesler sadece durup dinlenip nefes almak içindir. Çünkü tarih bize bunu gösterdi." dedi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading