İsraillilere bıçaklı saldırı: 2'si ağır 6 yaralı var

İsraillilere bıçaklı saldırı: 2'si ağır 6 yaralı var

İsrail’in kuzeyinde yer alan Hadera kentinde düzenlenen bıçaklı saldırıda, ikisi ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. Saldıran şahıs güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Dünya

09.10.2024, 17:15

İsrail'in kuzeyindeki Hadera kentinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 6 kişi yaralandı. İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada, kimliği henüz açıklanmayan bir kişinin Hadera’da bıçaklı saldırı düzenlediği ve saldırganın güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Olayla ilgili detaylı bilgilere henüz ulaşılamazken, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Hizbullah savaşmadan kaçıyor: Suriye'nin nüfus yapısı bir kez daha değişiyor Hizbullah savaşmadan kaçıyor: Suriye'nin nüfus yapısı bir kez daha değişiyor Haberi Görüntüle

2'Sİ AĞIR 6 YARALI

İsrail’in acil yardım servisi olan Kızıl Davut Yıldızı (Magen David Adom), olayda yaralanan 6 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Yaralılar, saldırının hemen ardından acil sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam edip etmediği henüz netleşmedi.

Zelensky resti çekti! Ukrayna kendisine dayatılan bir barışı asla kabul etmeyecek Zelensky resti çekti! Ukrayna kendisine dayatılan bir barışı asla kabul... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Hadera’da yaşanan bu bıçaklı saldırı, şehirde güvenlik tedbirlerinin artırılmasına yol açtı. Yetkililer, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırının nedenine ilişkin daha fazla bilgi toplamaya çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading