Yandex Metrica

İzlemeye yürek dayanmaz: Filistin'de 10 yaşındaki çocuk kendini astı!

Yaklaşık bir yıldır İsrail'in işgali altında olan Filistin'de kelimelerin kifayetsiz kaldığı görüntülere yürek dayanmıyor. Soykırımın her geçen gün arşa çıktığı Filistin'de 10 yaşındaki bir çocuk sokak ortasında kendini astı. 

Dünya

21.09.2024, 00:11

Tüm dünyanın gözleri önünde gece-gündüz demeden soykırım düzenleyen İsrail bölgedeki çocukları ya kendi öldürüyor ya da çocukları çaresizlikten kendini öldürmeye teşvik ediyor. Filistin'de İsrail'in ablukası altında yaşamak zorunda olan bir çocuk sokak ortasında kendini astı. 

ABD'den cılız BMGK reformu önerisi: İki Afrika ülkesine vetosuz daimi üyelik! ABD'den cılız BMGK reformu önerisi: İki Afrika ülkesine vetosuz daimi... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN ÇOCUK MEZARLIĞINA DÖNDÜ

İsrail'in vahşetine tanık olduğumuz Filistin'de her saniye yeni bir vahşet yaşanıyor. Siyonist rejimin uyguladığı soykırımla çocuk mezarlığına dönen Filistin'den gelen görüntüler yüreğimizi yakıyor. Son olarak gelen bir görüntü Filistin'de yaşayan çocukların psikolojisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti: Başı belada! Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti:... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN'DE 10 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK KENDİNİ NEDEN ASAR? 

10 yaşında olduğu belirlenen bir çocuk kendi elleriyle sokak direğine bağladığı bir iple kendini astı. Filistin'de 10 yaşında bir çocuk kendini neden asar sorusunu sormamıza bile gerek yok çünkü bunun yanıtını tüm dünya biliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

5

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading