Yandex Metrica

Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5 gün önce görüldü

Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5 gün önce görüldü

ABD Başkanı Joe Biden hakkında "öldü" iddiaları sosyal medyada gündem olmuş durumda. Beyaz Saray'da bayrakların yarıya indirilmesi ve başkanın birkaç gündür kimse tarafından görülmemesi şüpheleri artırıyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Biden ile görüşüp görüşmeyeceği de belli değil. Görüşmenin geçtiğimiz günlerde yeniden Kovid-19'a yakalandığı duyurulan başkanın karantin durumuna göre netlik kazanacağı bildiriliyor. Washington'a inen Netanyahu ise Biden olmazsa Donald Trump'la bir görüşme ayarlamaya çalışıyor.

Dünya

23.07.2024, 10:47

Sosyal medya ABD Başkanı Joe Biden'ın öldüğüne yönelik paylaşımlarla çalkalanıyor. Biden'ın birkaç gündür kameralar karşısına çıkmamasını şüpheyle karşılayan sosyal medya kullanıcıları, başkanın öldüğünü ve bunun resmen duyurulmadığını iddia ediyor. Akşam saatlerinde Beyaz Saray'da bayrakların yarıya indirilmesi ise şüpheleri bir kat daha artırdı. Bunun yanında Washington'a gelen ve 23 Temmuz'da (bugün) gerçekleşmesi planlanan Biden-Netanyahu görüşmesinin henüz netleşmediği bildirildi. Beyaz Saray kaynakları bu durumun Kovid-19 karantinasından kaynaklandığını açıklasa da kamuoyu daha tatmin edici açıklamalar bekliyor. Netanyahu ise eski Başkan ve 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olan Donald Trump'la görüşme ayarlama peşinde. 

ABD'de yarıştan çekilen Kennedy'den malumun ilamı: '2022'de Ukrayna ile Rusya arasındaki barış anlaşmasını Biden engelledi' ABD'de yarıştan çekilen Kennedy'den malumun ilamı: '2022'de Ukrayna ile Rusya... Haberi Görüntüle

BIDEN YAŞIYOR MU?

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilen Başkan Joe Biden'ın planlı kamuoyu etkinliklerine katılmaması, basına açıklama yapmaması ve birkaç gündür ortalarda görünmemesi yaşayıp yaşamadığına ilişkin spekülasyonları artırdı. Sosyal medyada birçok kullanıcı Biden'ın çoktan öldüğünü ancak kamuoyuna resmi açıklama yapılmadığını iddia ediyor. 

İsrail ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 3 işgalci subay Gazze'de öldürüldü İsrail ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor: 3 işgalci subay... Haberi Görüntüle

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, Biden'ın sağlık durumuna ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Biden'ın 17 Temmuz'da yakalandığı Kovid-19'un semptomlarından "neredeyse tamamen" kurtulduğunu belirten O'Connor, Virüsle mücadelesinde Biden'a bugün 10. doz Paxlovid ilacının verildiğini kayded tti ve başkanın durumunun iyi olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

4

1

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading