Yandex Metrica

Joe Biden'a canlı yayın tuzağı: ABD medyası veto etti! Adaylıktan çekil sesleri yükseliyor

Joe Biden'a canlı yayın tuzağı: ABD medyası veto etti! Adaylıktan çekil sesleri yükseliyor

ABD'de gerçekleşecek olan Kasım 2024 seçimleri için geri sayım devam ediyor. Donald Trump ve Joe Biden’ın CNN’de katıldığı canlı yayın düellosu dengeleri altüst etti. Canlı yayın sonrasında ABD medyası, 'Adaylıktan çekil' demek için resmen sıraya girdi. Beyaz Saray'ın eski bir danışmanından ise bu canlı yayın hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Biden tuzağa mı düşürüldü? İşte tüm detaylar...  

Dünya

30.06.2024, 16:39

ABD'de kasım ayında düzenlenecek olan başkanlık seçimlerine 5 aydan kısa bir süre kalmışken Demokratların adayı ve mevcut Başkan Joe Biden ile Cumhuriyetçilerin adayı ve eski başkan Donald Trump'ın 27 Haziran akşamı katıldığı canlı yayın düellosu paniğe yol açtı.

ABD medyası, neredeyse hep bir ağızdan düello sonrası Biden'a 'Bırakma zamanı geldi' dedi.

İki denizaltı torpido saldırısı düzenledi: NATO kıyıları tehlikede: Savaş provası İki denizaltı torpido saldırısı düzenledi: NATO kıyıları tehlikede: Savaş provası Haberi Görüntüle

ABD MEDYASINDAN VETO

Gafları ve unutkanlıkları ile sürekli gündeme gelen Biden, canlı yayında Trump'ın karşısına çıkarak başkanlığını riske attı.

Batı medyasında Biden'a 'Adaylıktan çekil' çağrıları yapılırken The Times ise düelloyu kapağına taşıdı ve "Panik" başlığını kullandı. Fakat tepkiler sadece The Time dergisiyle kalmadı ve olaya Daily Mail'de dahil olarak flaş bir iddia ortaya attı.

Atlanta Journal-Constitution yayın kurulu, Biden'a 2024 yarışından çekilmesi için çağrı yaptı. AJC Yayın Kurulu, "Talihsiz gerçek şu ki Biden, yarım yüzyıldır takdire şayan bir şekilde hizmet ettiği ulusun iyiliği için yarıştan çekilmeli" ifadelerini kullandı.

Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Haberi Görüntüle

'DAHA ENERJİK LİDERLER VAR'

Georgia'nın en büyük gazetesi, Biden'ın Donald Trump'a karşı yapılan tartışmadaki performansını "dayanılmaz" olarak nitelendirdi ve "Başkan Biden için emekliliğin gölgesi artık gerekli" dedi.

New York Times ise, "Biden'ın şu anda yapabileceği en büyük kamu hizmeti yeniden seçilmek için aday olmayacağını açıklamaktır" dedi. 

New York Times'ın haberinde şu ifadelere yer verildi:

Bu haliyle Başkan pervasızca bir kumar oynamaktadır. İkinci bir Trump başkanlığına karşı net, ikna edici ve enerjik alternatifler sunabilecek daha donanımlı Demokrat liderler var... Amerikalıların kendi gözleriyle gördükleri Bay Biden'ın yaşını ve güçsüzlüğünü görmezden geleceklerini ya da göz ardı edeceklerini ummak çok büyük bir bahis.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading