Yandex Metrica

Kadın askerler tecavüz ediyor! İşkence merkezinden kurtulup öyle şeyler anlattı ki...

Kadın askerler tecavüz ediyor! İşkence merkezinden kurtulup öyle şeyler anlattı ki...

Necef Çölü'nde işgalci İsrail'in işkence merkezi olarak kullandığı Sde Teiman, vahşi Yahudilerin insanlığa karşı işlediği suçların adreslerinden biri oldu. Orada aylar boyu tutsak edildikten sonra sağ olarak kurtulmayı başaran Filistinli İbrahim Salem, karşılaştığı işkencelere ilişkin tüyler ürperten detaylar anlattı. 

Dünya

10.08.2024, 02:01

Vahşî Yahudilerin işkencehane olarak kullandığı gözaltı merkezi Sde Teiman, ABD, İngiltere ve Almanya'nın başını çektiği soykırımcı Batı'nın yeni tursunol kağıdı oldu. 

Necef Çölü'nde kurulu 'tesis', insanlığa karşı işlenen suçların farklı örnekleriyle, siyonist Yahudi kafasını tüm dünyaya net biçimde tanıtıyor.

Şimdiye dek 3 Filistinlinin yoğun işkenceden ötürü hayatını kaybettiği Sde Teiman, üniformalı teröristlerin bir Filistinliye tecavüz ettiğini gösteren kamera kayıtlarıyla da dünyanın gündemine oturmuştu. 

Alman Nazi kamplarına rahmet okutan Sde Teiman'daki vahşetin boyutu o denli büyük ki, buna bazı İsrailliler bile itiraz etmekten kendini alamadı. 

Cezaevi ve gözaltı merkezlerindeki insan hakları ihlallerini tanık ifadeleriyle kayda geçiren B'Tselem adlı grup, Filistinli İbrahim Salem'in itiraflarını yayınladı. 

İngilizler son 20 yıla dikkat çekti: Türkiye, Afrika'da güçlü oyuncu İngilizler son 20 yıla dikkat çekti: Türkiye, Afrika'da güçlü oyuncu Haberi Görüntüle

NEREDEYSE TÜM MAHKUMLAR TECAVÜZE UĞRUYOR 

Sde Teiman'ın da içinde bulunduğu cezaevlerinde 8 ay boyunca tutsak edilen Gazzeli Salem'in anlattıkları akıllara durgunluk verecek cinsten. 

İşkencehanede neredeyse tüm tutsakların tecavüze uğradığını, tacize kadın askerlerin de katıldığını anlatan Salem, dünyanın gündemine oturan 'İsrail Ebu Gureybi'nden geçtiğimiz hafta sağ çıkabildi. 

İbrahim Salem, işgalci İsrail'in Aralık 2023'te Gazze kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesi'ne düzenlediği baskın sırasında yoğun bakım ünitesinde çocuklarının yanındaydı.

Gazzeli İbrahim Salem

Yahudiler tarafından bir süre önce evi bombalanan Salem, ağır yaralanan çocuklarına hastanede refakat ediyordu. 

İki çocuğu komada olan, bir çocuğu da ciddi derecede yanıktan muzdarip Salem, yoğun bakım ünitesini basan askerlere "Onlar benim çocuğum, yanlarında kalmam lazım" demesine rağmen gözaltına alındı. 

Diğer Filistinlilerle birlikte büyük bir çukura atılarak soyulan Salem, üzerine bir tulum geçirildikten sonra Necef Çölü'ndeki gözaltı merkezine götürüldü. Salem orada nelerle karşılaştığını şöyle anlatıyor:

AKSUNGUR'a yönelik provokasyon Türk askerini durdurmadı! Türk jetleri Irak'ta PKK avına devam ediyor AKSUNGUR'a yönelik provokasyon Türk askerini durdurmadı! Türk jetleri Irak'ta PKK... Haberi Görüntüle

'NETANYAHU KIZ KARDEŞİMİ BECERDİ' DİYE BAĞIR!

Ne yaparsanız yap cezalandırılırsın. Tuvalete gitmek istersen ceza gelir. 

İki saat boyunca tek ayak üzerinde durursun, sonra sana "Yardım ister misin?" diye sorarlar.

"Evet" dediğinde senden şunu söylemeni isterler: 'Ben bir or.spunun oğluyum, ben bir or.spunun kardeşiyim', 'Netanyahu kız kardeşimi becerdi, ben Yisrael chai'yim [İsrail halkı için yaşıyorum].' 

"Hadi şimdi bunu 100 kere tekrar et."

"Hayır, bundan hoşlanmadım, bir kez daha tekrarla" derlerdi. Ve sen bunu yüzlerce kez tekrarlamaya devam edersin ve sonra iki saattir ayakta durduğunu görürsün, yani bütün bunlar boşunaymış.

Şoke eden belge! Putin kimyasal silah mı kullanıyor: Rapor binlerce vakayı belgeledi Şoke eden belge! Putin kimyasal silah mı kullanıyor: Rapor binlerce... Haberi Görüntüle

KAFALARINIZLA GAZZE'DE FUTBOL OYNAYACAĞIZ

Sonra dayak da yedim. Göğsümde bir sandalyenin kırıldığını hatırlıyorum. Bağlanmış ve kelepçeliyken, vücuduma bir sandalye çarptı ve göğsümde kırıldı. Bunu niye yaptıklarını bilmiyorum.

Terörist İsrail ordusu, Gazzelileri sokaklardan böyle toplamış ve çoğunu öldürmüştü.

O sırada bir asker, cep telefonunda kız arkadaşıyla görüntülü konuşuyordu. Ekranı ona çevirdi, kız arkadaşının da bana hakaret etmesini sağladı. Şöyle diyordu:

"Gazze'de sizin kafalarınızla futbol oynayacağız. Gazze'yi sizin kafalarınızla ve kadınlarınızın kafalarıyla oynayabileceğiniz bir futbol sahasına çevireceğiz."

Genç yeğenlerimi öldüren bir askerle karşı karşıya geldim. Bana elektrik verdiler.

Bana roketlerin nerede olduğunu ve rehinelerin nerede olduğunu sordu. Bana mı soruyorsun? Rehinelerle ne işim var ve zaten nerede olduklarını nasıl bileceğim?

Kemal Advan Hastanesi'ndeydim. Kardeşlerimi öldürdünüz; evimizi bombaladınız. Rehinelerin nerede olduğunu nereden bileceğim?

"Kız kardeşimin 3 ve 5 yaşındaki çocukları, onlar asker miydi?" dedim; "Kız kardeşim sadece cuma günü çocuklarını yıkamak istiyordu. Sizce o bir savaşçı mıydı? Peki ya benim çocuklarım? Sana ne yaptılar? 7 Ekim saldırısına mı katıldılar? Çocukları öldürüyorsunuz."

Trump'tan dünyayı tedirgin eden açıklama: Öncekilere benzemeyecek Trump'tan dünyayı tedirgin eden açıklama: Öncekilere benzemeyecek Haberi Görüntüle

KADIN ASKERLER REKTUMUNA BAZI NESNELER SOKTU 

Daha sonra bir sandalye getirip gözlerimi ve ellerimi bağladılar. Üzerime bir şey yapıştırdıklarını fark ettim. Sonra titremeye başladım. Bana elektrik veriyordu. Hassas noktalarıma elektrik verdi ve hayalarıma vurdu.

Askerlerin tutukluları çırılçıplak soyması, rektumlarına cisimler sokması ve kıyafet değiştirirken cinsel organlarını sert bir şekilde tutması yaygın bir uygulamaydı. 

Gazze'de siviller çıplak soyulmuş ve gözaltına alınmıştı.

40'lı yaşlarda bir mahkûm tecavüze uğramıştı. Başına gelenleri anlatana kadar ona yakınlaşmaya karar verdim. Sonra açıldı; kendisine bir kadın asker tarafından tecavüz edildiğini söyledi. 

Başka askerlerin gözü önünde yapılmıştı. Elleri kelepçeli olarak bin masaya eğdirilmiş, arkasında duran kadın asker de parmaklarını ve birtakım nesneleri rektumuna sokuyordu. Tepki gösterdiğinde ve geri çekildiğinde onu tutan diğer asker kafasına vuruyor, tekrar eğilmesini sağlıyordu. 

Bir kadın asker benim de özel bölgelerime dokundu. Bir ara rektumuma bazı nesneleri soktular. Hiçbir şey, beni kıyafetlerimi çıkarmaya zorlamalarından, ya da bu nesneyi kıçıma sokmalarından ya da genç bir kadın askerin [penisime dokunmaya] devam etmesinden daha aşağılayıcı değildi.

Ama işgalcilerin gerçek yüzünü anlatıyoruz, onları teşhir ediyoruz; bu güzel bir şey.

Gazzeli İbrahim Salem

Habere Tepki Ver

0

3

1

2

1

0

0

7

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading