Yandex Metrica

Kahramanlığı tuttu! Mesai ücreti için tüm şehri ateşe verdi: 137 kişi hayatını kaybetti!

Kahramanlığı tuttu! Mesai ücreti için tüm şehri ateşe verdi: 137 kişi hayatını kaybetti!

Şili'de akıllara zarar bir olayın detayları ortaya çıktı. 39 yaşındaki itfaiyecinin kahraman olma hevesi ve fazla mesai ücreti için kasıtlı yangın çıkardığı tespit edildi.  Şili'nin Vina del Mar şehrinde ortaya çıkan 4 büyük yangının en az birinin 'hırslı' itfaiyeci tarafından çıkarıldığı, yangınlarda 137 kişinin öldüğü  ortaya çıktı. 

Dünya

11.09.2024, 17:37

Şili'de fazla mesai ücreti ve 'kahramanlık' uğruna şehri ateşe veren itfaiyeci tutuklandı. Vina del Mar'da 4 büyük yangından en az birini çıkardığı düşünülen itfaiyeci yüzünden 137 kişi hayatını kaybetti. Yerel itfaiye komutanı Vicente Maggiolo durumdan dolayı üzgün olduklarını belirtti, ancak bunun istisnai bir olay olduğunun altını çizdi. 

Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı Ankara'da gerçekleşecek Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı Ankara'da gerçekleşecek Haberi Görüntüle

MESAİ ÜCRETİ İÇİN ŞEHRİ ATEŞE VERDİ

İlk olarak Şili'nin Ulusal Afet Koruma Servisi'nde gönüllü olarak çalışmaya başlayan kişi acil durumlarda yardıma gelerek 'kahraman' gibi kendini göstermeye başladı. Hatta geçmişte bir yangını söndürdüğü için bu şekilde tanınmaya başladı. Sonradan ise itfaiyenin kadrosuna giren kişi, fazla mesai ücreti için insanların canını hiçe sayarak yangın çıkarmaya başladı. 

Senegal'in Türkiye'deki şerefi! MSÜ'den mezun olan Nogaye Beye ülkesinde gururlandırıldı Senegal'in Türkiye'deki şerefi! MSÜ'den mezun olan Nogaye Beye ülkesinde gururlandırıldı Haberi Görüntüle

HEM PARA KAZANMAK HEM DE KAHRAMAN GİBİ GÖRÜNMEK İÇİN YAPTI 

Duyanların şoke olduğu olayın baş kahramanının bir başka itfaiyeci ve orman korucusu ile beraber plan yapıp, evleri ateşe verdikten sonra söndürmeye gittiği tespit edildi.  Yaşanan olaylardan sonra tutuklanan itfaiyeci, hem toplumun takdirini kazanmak hem de fazla mesai ücreti almak istedikleri için yangın çıkardıklarını itiraf etti. 

200 zırhlı yok edildi! Son 24 saate rekor kayıp! Moskova kan kaybediyor 200 zırhlı yok edildi! Son 24 saate rekor kayıp! Moskova... Haberi Görüntüle

137 KİŞİ YANGINDA ÖLMÜŞTÜ

Hırslı ve paragöz itfaiyeci ile arkadaşlarının bir milli parkta çıkardığı yangın, şiddetli rüzgarla hızla yayılmıştı. Binlerce ev yok olurken, 137 kişi yangında hayatını kaybetmişti.  Yetkililer uzun süredir yangının kasıtlı çıkarıldığından şüpheleniyordu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading