Kamala Harris'in mitinginde yıldızlar geçidi! Beyonce böyle haykırdı: Tarihin eşiğindeyiz

Kamala Harris'in mitinginde yıldızlar geçidi! Beyonce böyle haykırdı: Tarihin eşiğindeyiz

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Donald Trump anketlerde yarışı önde götürse de birçok yıldız isim Kamala Harris'e olan desteğini esirgemiyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, eski Destiny's Child üyesi Kelly Rowland ve oyuncu Jessica Alba, Kamala Harris'e destek mitingine katıldı. Öte yandan ABD’li aktör Leonardo DiCaprio, 5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat aday Kamala Harris’e oy vereceğini açıkladı.  

Dünya

26.10.2024, 12:25

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine kısa bir süre kaldı.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile Demokrat Kamala Harris kıyasıya rekabet içinde.

Bu rekabet anketlere de yansıyor. ABD başkanlık seçimlerinde kritik eyaletlerin tamamında Trump, yarışı az farkla önde götürüyor.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

ANKETLERDE SON DURUM

5 Kasım'daki seçimler için ülke genelinde yapılan anketlerde önde görülen Demokrat Kamala Harris ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın arasındaki fark 16 Ekim'den bu yana 1,7 puandan 0,3'e düştü. Seçimlerin kaderini belirleyecek 7 kritik eyaletteki anketlerde Trump, yarışı Harris'in çok az farkla önünde sürdürüyor.

ABD'li yetkililer ifşa etti: Katil İsrail, İran'daki hedeflerini belirledi ABD'li yetkililer ifşa etti: Katil İsrail, İran'daki hedeflerini belirledi Haberi Görüntüle

ABD SEÇİMLERİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Donald Trump anketlerde yarışı önde götürse de birçok yıldız isim Kamala'ya olan desteğini esirgemiyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, eski Destiny's Child üyesi Kelly Rowland ve oyuncu Jessica Alba, Kamala Harris'e destek mitingine katıldı.

Kamala Harris için Teksas eyaletinin Houston kentinde seçim mitingi düzenledi. Houston doğumlu Beyonce, Harris’in “kürtaj hakkı” temalı mitingine katılan 30 bin kişinin alkışları arasında sahneye çıktı.

Teknoloji devi siyasete karıştı! Elon Musk'tan seçim mitingi: Trump için oy topluyor Teknoloji devi siyasete karıştı! Elon Musk'tan seçim mitingi: Trump için... Haberi Görüntüle

''TARİHİN EŞİĞİNDEYİZ''

Houston doğumlu dünyaca ünlü süperstar Beyonce, mitingde kalabalığa ülkenin "tarihin eşiğinde" olduğunu ve "yeni bir şarkı söylemenin" zamanının geldiğini ifade etti.

"Yeni bir şarkı söylemenin zamanı geldi." diyen Beyonce, "248 yıl önce başlayan bir şarkı. Çöküşün, anlaşmazlığın, umutsuzluğun eski notaları artık yankılanmıyor." ifadelerini kullandı.

Dünya seyrederken onlar Gazze'nin işini bitiriyor: Kafası koparılmış kadın, erkek ve çocuklar Srebrenitsa'dan daha kötü Dünya seyrederken onlar Gazze'nin işini bitiriyor: Kafası koparılmış kadın, erkek... Haberi Görüntüle

''ANNE OLARAK BURADAYIM''

Dünyaca ünlü şarkıcı Haris için oy isterken "Ben ünlü biri olarak burada değilim. Ben politikacı olarak burada değilim. Ben bir anne olarak buradayım." dedi.

Öte yandan ABD’li aktör Leonardo DiCaprio, 5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat aday Kamala Harris’e oy vereceğini açıkladı.




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading