Yandex Metrica

Karadeniz'de dumanlar yükseliyor: 36 İHA imha edildi!

Karadeniz'de dumanlar yükseliyor: 36 İHA imha edildi!

Karadeniz'de devam eden Rusya-Ukrayna savaşında üstünlük kurma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. İki bucuk yılı aşkın devam eden savaştan gelen son dakika bilgiler ise dünya kamuoyunun yakın takibinden son olarak Rusya, 36 Ukrayna İHA'sının düşürüldüğünü duyurdu.

Dünya

30.06.2024, 16:50

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, Rus hava savunma sistemlerinin, Ukrayna tarafından gece boyunca Rusya topraklarını hedef alan 36 İHA'nın imha edildiği belirtildi.

Kabil'deki Rusya Büyükelçiliği yakınlarında patlama: Ölen ve yaralananlar var Kabil'deki Rusya Büyükelçiliği yakınlarında patlama: Ölen ve yaralananlar var Haberi Görüntüle

36 İHA DÜŞÜRÜLDÜ

Bakanlık, Telegram platformu aracılığıyla yaptığı açıklamada, Ukrayna sınırındaki Kursk bölgesinde 15, Moskova'nın birkaç yüz kilometre güneyindeki Lipetsk bölgesinde ise 9 insansız hava aracının imha edildiğini söyledi.

Voronej bölgesi üzerinde dört insansız hava aracı ve güneybatı Rusya'daki Bryansk üzerinde bir o kadar da insansız hava aracı imha edildi; Oryol bölgesi üzerinde iki, Belgorod bölgesi üzerinde de iki insansız hava aracı imha edildi.

Allah'ın gölgesi: Alman basınını kendine hayran bırakan padişah: Bu taktikle dünyayı dize getirdi Allah'ın gölgesi: Alman basınını kendine hayran bırakan padişah: Bu taktikle... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Lipetsk ve Bryansk bölgelerinin valileri, Telegram kanalları aracılığıyla saldırılarda herhangi bir yaralanma veya büyük hasar meydana gelmediğini bildirdi.

Reuters, Rus yetkililerin Ukrayna saldırılarının yol açtığı hasarın boyutunu çoğu zaman açıklamadığına dikkat çekiyor. Şu ana kadar Ukrayna'dan herhangi bir yorum gelmediğini ancak bilgiyi teyit edemediğini de sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading