Yandex Metrica

Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'in komuta merkezi vuruldu! Çok sayıda ölü var

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İsrail'e ait bir kontrol ve komuta merkezini havan toplarıyla imha etmeyi başardı. Yapılan saldırı sonrasında İsrailli askerler arasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.  

Dünya

21.06.2024, 16:30

Kassam'ın Telegram hesabından yapılan yazılı açıklamada, Gazze kentine bağlı Ez-Zeytun Mahallesi'nde İsrail ordusuna ait kontrol ve komuta merkezinin ağır kalibreli havan toplarıyla bombalandığı açıklandı.

Açıklamada yapılan saldırı sonucunda İsrail ordusundan çok fazla ölü ve yaralı olduğu belirtilirken yaralıları nakletmek için bölgeye Black Hawk ve Yasour tipi 2 helikopterin iniş yaptığının gözlendiği aktarıldı.

Öte yandan İsrail ordu radyosu, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde zırhlı birliklerden iki askerin tanksavar füzesi saldırısıyla ağır yaralandığını açıkladı.

Lityum pil fabrikasında patlama: Çok sayıda insan hayatını kaybetti Lityum pil fabrikasında patlama: Çok sayıda insan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE OPERASYON DÜZENLENDİ

Kassam Tugayları komuta merkezi saldırısının hemen ardından bir duyuru daha yaparak Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah bölgesinde İsrail ordusuna ait bir tankın imha edildiğini ve askerlerin öldürüldüğünü açıkladı.

Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, 7 Mayıs'tan bu yana karadan işgalin sürdüğü Refah'ın batısındaki Tel Sultan Mahallesinde İsrail güçlerinin hedef alındığı belirtildi.

Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Her yıl binlerce ölüme yol açıyor! Ölümcül Dang humması giderek yayılıyor! Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Her yıl binlerce ölüme yol açıyor! Ölümcül... Haberi Görüntüle

CESETLERİ ALMALARI SAATLER SÜRDÜ

İsrail zırhlı güçlerine El-Bahr Caddesi üzerinde pusu hazırlandığı, sabah saatlerinde İsrail ordusuna ait Merkava tankının geçtiği sırada döşenen mayının patlatıldığı açıklandı. Saldırı sonucunda tankın imha edildiği ve içerisindeki askerlerin hayatını kaybettiği bilgisi verilirken, "askerlerin cesetlerinin ve tankın enkazının kaldırılmasının saatler sürdüğü" ifade edildi.

7 Ekim tarihinden itibaren saldırılarına devam eden İsraill ordusu, bugüne kadar 311'i karadan işgal sürecinde olmak üzere 662 askerinin öldüğünü açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

9

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading