Yandex Metrica

Sitede Ara

Kassam Tugayları'ndan dikkat çeken açıklama: Savaşın seyri değişecek

Kassam Tugayları'ndan dikkat çeken açıklama: Savaşın seyri değişecek

Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, soykırımcı İsrail'e yönelik Husilerin bugün gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Kassam Tugayları, Husilerin İsrail'e saldırısında kullandığı silah ve hedef tercihinin, Aksa Tufanı'nın gidişatını etkileyeceğini belirtti.  

Dünya

16.09.2024, 09:00

Yemen'deki Husiler, Gazze Şeridi'nde soykırım suçlarını sürdüren işgalci İsrail'i balistik füzeyle hedef aldı. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Husilerin saldırısına ilişkin açıklama yaptı. 

Kassam Tugaylarının Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram sayfasından, Husilerin Tel Aviv yakınlarında askeri bir hedefi vurmasına ilişkin açıklama yayımladı.

Naaşı Filistin bayrağına sarıldı! Ayşenur Eygi, Batı Şeria'da düzenlenen törenle uğurlandı! Naaşı Filistin bayrağına sarıldı! Ayşenur Eygi, Batı Şeria'da düzenlenen törenle... Haberi Görüntüle

"SİYONİST OLUŞUM GAZZE BATAKLIĞINDA BATMAYI SÜRDÜRÜYOR"

Ebu Ubeyde, İsrail'in yeni cephelerde savaşı genişletmek konusunda acziyet yaşadığını ifade ederek Husilerin Tel Aviv saldırısının "nitelikli bir sıçrama" anlamına geldiğini kaydetti.

Husilerin saldırısına dair Ebu Ubeyde şunları ifade etti:

"Operasyonda kullanılan silahın mahiyeti, hedef tercihi ve Yemen'deki kardeşlerimizin bizimle paylaştığı diğer detaylar, Aksa Tufanı'nın seyri ve sonuçları üzerinde önemli etkileri olacak niteliksel bir değişimdir. Siyonist oluşum Gazze bataklığında batmayı sürdürüyor, bugün kendileri ve müttefikleri bir füzeye karşı koymak ve düşürmek konusunda başarısız oldular."

Husilerin Askeri Sözcü Yahya Seri, X sosyal medya platformunda yayımladığı videolu açıklamasında, İsrail'e yeni bir "hipersonik" balistik füzeyle nitelikli askeri saldırı gerçekleştirdiklerini duyurmuştu.

İsrail Ordu Sözcülüğünden yapılan açıklamada, Yemen'den atılan balistik füzenin ülkenin merkez bölgesinde açık araziye düştüğü ve birden fazla noktada saldırı alarmlarının çaldığı belirtilmişti.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading