Yandex Metrica

Katil İsrail istedi 'Binance' yerine getirdi! Bitcoin şirketi Binance Filistinlilerin tüm varlıklarına el koydu!

Katil İsrail istedi 'Binance' yerine getirdi! Bitcoin şirketi Binance Filistinlilerin tüm varlıklarına el koydu!

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsası Binance, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin talimatıyla Filistinli kullanıcıların hesaplarına el koydu. Atılan bu adım uluslararası arenada büyük tepkilere neden olurken bu karar sonrası gözlerin çevrildiği Binance ise iddiaları reddederek yasa dışı fonlarla bağlantılı yalnızca az sayıda kullanıcı hesabının ticaretten men edileceğini bildirdi. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance için tepki yağdı. Sosyal medyada, "Binance soykırımın yanında duruyor" anlamına gelen "Binance stands with GENOCIDE!" başlığıyla boykot etiketi açıldı.

Dünya

28.08.2024, 17:11

Filistin halkına başlatılan soykırım yetmezmiş gibi  küresel çapta baskısını artırmaya çalışan Siyonist lobi, bu kez yeni bir skandala imza attı. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, İsrail ordusunun isteği üzerine Filistinlilere ait hesapları dondurma kararı aldı. 

3. nükleer uçak gemisinde geri adım! Türk düşmanı o ülke parayı denkleştiremedi 3. nükleer uçak gemisinde geri adım! Türk düşmanı o ülke... Haberi Görüntüle

SİYONİST LOBİDEN SON HAMLE 

Terör devleti İsrail, Gazze’de işgal ve soykırımını her geçen gün dozunu artırarak devam ederken, uluslararası arenada da Filistin'e yönelik siyasi ve ekonomik baskısını sürdürüyor. Siyonist lobinin son hamlesi ise Filistin halkının uğradığı zulmü bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek zorundayız' Bakan Fidan'dan dünyaya mesaj: 'İsrail'i durdurmak için birlikte hareket etmek... Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİ VATANDAŞLARIN HESAPLARINA EL KONULDU 

Skandal bir karara imza atarak İsrail Savunma Kuvvetleri'nin talebi üzerine Filistinlilere ait tüm fonlara el koyan Binance'in bu skandalını, Paxful'un kurucu ortağı ve Noones P2P platformunun CEO'su Ray Youssef gündeme getirdi.

Youssef, X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, Binance'in İsrail'in isteği üzerine tüm Filistinlilerin fonlarına el koyduğunu ifade ederek, Binance'in etkilenen kullanıcıların itirazlarını reddettiğini ve fonları iade etmeyi kabul etmediğini de sözlerine ekledi.

ABD istihbaratından Biden'a yasak! 'Gizli Servis buna izin vermiyor' diyerek duyurdu ABD istihbaratından Biden'a yasak! 'Gizli Servis buna izin vermiyor' diyerek... Haberi Görüntüle

İSRAL'E AİT BELGEYİ PAYLAŞTI

Youssef tarafından paylaşılan resmi belgede hesaplara el konma nedeninin "Terörle Mücadele Kanunu"na dayandırıldığı detayı yer aldı.İsrail Savunma Kuvvetleri'ne ait belgede "Savunma Bakanı'nın yetkisi doğrultusunda bu kişilerin kripto para cüzdanlarına el konulmuştur. El koyma kararının gerekçesi, söz konusu cüzdanlarda bulunan kripto paraların bir terör örgütü tarafından transfer edilmesi ve terör suçu işlemek için kullanılmasıdır. İddiaların incelenmesi sonucunda, el koyma kararının geçerli olduğu ve mal varlıklarının müsadere edileceği belirtilmiştir" ifadelerine yer verildi.

2 aydır başbakan atamadı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un azli için 186 bini aşkın imza toplandı 2 aydır başbakan atamadı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un azli için 186... Haberi Görüntüle

BİTCOIN'DE DÜŞÜŞ 

Dolaşıma giren haberlerin ardından, Bitcoin'de (BTC) yüzde 8'e yakın düşüş yaşandı. Dün 63 bin dolara çıkan BTC'nin değeri 58 bin 200 dolara kadar geriledi.

Yunanistan'da 36 adet savaş helikopteri artık yok! Üssün içler acısı hali ortaya çıktı Yunanistan'da 36 adet savaş helikopteri artık yok! Üssün içler acısı... Haberi Görüntüle

BİNANCE CEO'SUNDAN İDDİALARA YANIT

Binance CEO'su Richard Teng, X hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Sadece yasa dışı fonlara bağlı sınırlı sayıda kullanıcı hesabının işlem yapması engellendi. Bu konuda bazı yanlış ifadeler oldu. En önemlisi bölge genelinde kalıcı bir barışın sağlanmasını ümit ediyoruz." açıklamasına yer verdi. 

Binance kurucu ortağı Yi He ise X hesabındaki paylaşımında, "Küresel bir kripto borsası olarak, diğer tüm finansal kuruluşlar gibi uluslararası kabul görmüş kara para aklamayı önleme mevzuatına uyuyoruz. Kullanıcıları platformumuzda güvenli ve emniyetli bir şekilde işlem yapma konusunda eğitmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading