Katil İsrail'e drone saldırısı ortalığı karıştırdı! MOSSAD'da sızıntı paniği: MOSSAD içerisinde Hizbullah ajanları mı var?

Katil İsrail'e drone saldırısı ortalığı karıştırdı! MOSSAD'da sızıntı paniği: MOSSAD içerisinde Hizbullah ajanları mı var?

Hizbullah'ın Hayfa'daki askeri üssü denizden vurarak 4 İsrail askerini öldürmesi tüm dünyada geniş yankı uyandırırken İsrail'de şok etkisi yarattı. Askeri üssün vurulması İsrail'deki güvenlik açıklarını yine gündeme getirdi. İsrail istihbarat birimi Mossad içerisinde Hizbullah ajanlarının olabileceğini iddia etti. 

Dünya

15.10.2024, 16:08

Katil çetesi İsrail'in askeri üslerinin vurulması bütün dünyada manşet olurken, Hizbullah'ın MOSSAD'ın içine kadar sızdığı iddiaları İsrail'de paniğe neden oldu. 

Siyoniste ağır darbe! İran'dan beklerken Husiler resmen açıkladı: Hayati hedefi vurduk! Siyoniste ağır darbe! İran'dan beklerken Husiler resmen açıkladı: Hayati hedefi... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH'TAN İSRAİL'E ÖLDÜRDÜĞÜ 22 KİŞİNİN MİSİLLEMESİ 

Hizbullah, Golani Tugayı'na saldırının İsrail'in Beyrut'ta 22 kişiyi öldürmesine misilleme olduğunu açıkladı ve "Savaş derinleştikçe saldırılarımız böyle artacak" mesajını verdi. Hizbullah'ın drone saldırısı sırasında İsrail Genelkurmay Başkanı'nın da üste olduğu ancak kurtulduğu belirtildi.

Amiral battı! Uçak gemisi bir türlü tamir edilemiyor: Milyonlarca dolar çöpe gitti Amiral battı! Uçak gemisi bir türlü tamir edilemiyor: Milyonlarca dolar... Haberi Görüntüle

HİZBULLAH MOSSAD'A SIZDI İDDİASI 

İsrail hava savunma sistemlerinin Hizbullah'ın gönderdiği ve kamikaze olarak bilinen saldırı drone'larını çok alçakta ve yavaş uçtukları için tespit edemedikleri belirtildi. İsrail istihbarat birimi Mossad içerisinde Hizbullah ajanlarının olabileceği öne sürüldü. İsrail radarlarının Hizbullah'ın küçük insansız hava araçlarının tespitinde zorlandığı kaydedildi.

Körfez ülkelerinden İran-İsrail geriliminde tarafsızlık ilanı! ABD'ye saldırı için üsleri kullanmaya izin verilmeyecek Körfez ülkelerinden İran-İsrail geriliminde tarafsızlık ilanı! ABD'ye saldırı için üsleri... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU? 

Hizbullah, insansız hava araçları ile İsrail'in kuzeyindeki bir askeri üssü vurduklarını açıkladı. İsrail ordusu, insansız hava aracı (İHA) saldırısında 4 askerin hayatını kaybettiğini, 7'si ağır 58 askerin de yaralandığını duyurdu. Saldırının İsrail'in geçtiğimiz günlerde Beyrut'un merkezinde 22 kişinin ölümüne yol açan saldırılara yanıt olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve yaralı var Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve... Haberi Görüntüle

67 KİŞİ YARALANDI 

Hizbullah, Hayfa yakınında bulunan Binyamina'daki Golani tugayına ait eğitim kampına "drone sürüsü" ile saldırdıklarını açıkladı. Saldırıda 67 kişi yaralandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading