Yandex Metrica

Katliam şebekesi yine yerleşim yerlerini hedef aldı: En az 10 Filistinli hayatını kaybetti

Katliam şebekesi yine yerleşim yerlerini hedef aldı: En az 10 Filistinli hayatını kaybetti

Siyonist İsrail'in Gazze'deki yerleşim yerlerine düzenlediği saldırıda en az 10 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı.  

Dünya

30.08.2024, 15:22

İsrail ordusu, Han Yunus kentine bağlı Absan el-Kebire beldesinde bir evi insansız hava aracıyla bombaladı.

İsrail'in düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda ise yaralı olduğu öğrenildi.

Han Yunus'un el-Fahhari beldesinde de eve düzenlenen hava saldırısı sonucu çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bilgisi verildi.

Görgü tanıkları da İsrail topçu birliklerinin, Han Yunus'un batı kesimi ve Dar Selam Hastanesi muhitini topçu atışlarıyla hedef aldığını aktardı.

Endonezya'da korkunç kaza: Yolcu uçağı pistten çıktı! Çok sayıda yaralı var Endonezya'da korkunç kaza: Yolcu uçağı pistten çıktı! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

CENAZELER AKSA HASTANESİ'NE KALDIRILDI

Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre İsrail, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah'ta bir grup vatandaşı İHA'yla hedef aldı. Söz konusu saldırıda ölen bir kişinin cansız bedeni ile birkaç yaralı, Aksa Şehitleri Hastanesi'ne kaldırıldı.

İsrail ordusunun gece saatlerinde de İHA'yla düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 3 Filistinlinin cenazesi Aksa Şehitleri Hastanesi'ne nakledildi.

Deyr el-Belah kentinin doğusunda konuşlanan İsrail zırhlı araçlarından vatandaşların evlerine ateş açılmasıyla bir kişi yaralandı. Nusayrat Mülteci Kampı'nda İsrail'in İHA'yla bir evi bombalaması sonucu çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde de İsrail'in Ebu Neda ailesine ait eve hava saldırısı düzenlemesi sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading