Yandex Metrica

Sitede Ara

Katliama giderken yere çakıldı! İsrail helikopteri Gazze’de düştü: Ölü ve yaralılar var

Katliama giderken yere çakıldı! İsrail helikopteri Gazze’de düştü: Ölü ve yaralılar var

İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait bir helikopter Gazze’nin güneyindeki Refah’ta katliam yapmak için iniş yaparken yere çakıldı. Helikopter kazasında iki askerin öldüğü, çok sayıda askerin ise yaralandığı bildirildi.

Dünya

12.09.2024, 08:04

Aylardır Gazze'de soykırım yapan siyonist rejimin askerlerini taşıyan helikopter düştü. Helikopterin kazada ağır hasar aldığı bildirildi. 2 İsrail askerinin hayatını kaybettiği, sekiz askerin ise yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

İsrail gazetesi Times of Israel'e göre; 123. Filo'ya bağlı bir UH-60 Black Hawk, bölgedeki çatışmalar sırasında ağır yaralanan bir muharebe mühendisini tahliye etmek için 669. Birim sağlık ekibiyle birlikte Refah'a uçtu.

Pezeşkiyan'dan dikkat çeken ziyaret açıklaması: 'Türkiye ile ilişkilere ayrıca önem veriyoruz' Pezeşkiyan'dan dikkat çeken ziyaret açıklaması: 'Türkiye ile ilişkilere ayrıca önem... Haberi Görüntüle

GAZZE'DE KATLİAM YAPARKEN YERE ÇAKILDI 

Refah'taki bir askeri kampa iniş yapan helikopter yere çakıldı. Times of Israel, helikopterin Hamas tarafından vurulmadığını, yalnızca kaza yaptığını belirtti.

ABD'de korkunç kaza! İki yolcu uçağı çarpıştı ABD'de korkunç kaza! İki yolcu uçağı çarpıştı Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ ÖLDÜ,  SEKİZ KİŞİ YARALANDI 

Helikopterin kazada ağır hasar aldığı bildirildi. 2 İsrail askerinin hayatını kaybettiği, sekiz askerin ise yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yaralı askerlerin dördünün durumunun ciddi olduğu vurgulandı.

Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler Haberi Görüntüle

DÜŞMAN ATEŞİNDEN KAYNAKLANMADIĞI İDDİA EDİLDİ 

İsrail'den yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah bölgesinde, "yaralanan bir askeri hastaneye taşımak için inmeye çalışan bir helikopterin düştüğü" belirtildi. Düşen helikopterdeki 2 askerin öldüğünü, 7 askerin de yaralandığı aktarılan açıklamada, yapılan ön incelemeye göre helikopterin düşmesinin “düşman ateşinden” kaynaklanmadığı iddia edildi.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

1

1

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading