Yandex Metrica

Kiev gözü kararttı! Rusların şah damarına saldırdılar: 144 İHA ile başkent operasyonu

Kiev gözü kararttı! Rusların şah damarına saldırdılar: 144 İHA ile başkent operasyonu

2.5 yıldır süren Ukrayna-Rusya savaşı Kiev'in taktik değişikliğine gitmesiyle birlikte bambaşka bir boyut kazandı. Savaşı Rus topraklarına taşıyan Ukrayna son olarak Rusların kalbi olan Moskova'yı hedef aldı. Tam 144 İHA ile saldırıya geçen Kiev yönetimi çok sayıda yerleşim yerini bombaladı.

Dünya

10.09.2024, 11:15

Kiev saldırısına ilişkin açıklamalarda bulunan Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Rus topraklarındaki unsurlara İHA'lar ile saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi.

Naaşı Filistin bayrağına sarıldı! Ayşenur Eygi, Batı Şeria'da düzenlenen törenle uğurlandı! Naaşı Filistin bayrağına sarıldı! Ayşenur Eygi, Batı Şeria'da düzenlenen törenle... Haberi Görüntüle

144 İHA İLE SALDIRI

Bakanlık ayrıca Rus hava savunma sistemlerince 144 İHA'nın vurulduğu kaydedilirken açıklamada bunların 20'sinin Moskova bölgesinde düşürüldüğü aktarıldı.

Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov, saldırılarda bölgedeki bir apartmana İHA düşmesi nedeniyle bir çocuğun öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Komşuda nüfus krizi yaşanıyor! ölüm oranları doğumu ikiye katladı Komşuda nüfus krizi yaşanıyor! ölüm oranları doğumu ikiye katladı Haberi Görüntüle

UÇUŞLAR İPTAL

Konuya ilişkin açıklama yapan Rusya Federal Havacılık Ajansı ise, sivil uçakların güvenliği nedeniyle Moskova’daki havalimanlarında uçuşların geçici olarak kısıtlandırıldığını duyurdu.

Karadeniz'de kan kokusu ağırlaşırken, hem Ukrayna hem de Rusya sivil yerleşim alanlarına saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Bölgeden gelen görüntüler sivillerin hayatlarının tehlikede olduğunu gözler önüne seriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading