Yandex Metrica

Sitede Ara

Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki o kurala uymadı! Davetlilerden tepki aldı!

Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki o kurala uymadı! Davetlilerden tepki aldı!

Dünyanın en zengin düğününü hazırlayan Hindistan'ın en zengini Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani dünyaaevine girdi. Çiftin düğününe binlerce ünlü yıldız akın ederken Kim Karsashian'a düğünde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Karsashian'ın düğünün en önemli kuralını ihlal ettiği için ise tepki topladı.

Dünya

14.07.2024, 16:36

Dünyanın en pahalı düğünü olarak tarihe geçecek olan Hintli iş adamı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin 250 milyon dolarlık düğünü Mumbai'de başladı. 

Çılgın sipariş! Kardeş ülke gemileri yaktı: Bozdoğan ve Gökdoğan için Türkiye'nin kapısını çalacak Çılgın sipariş! Kardeş ülke gemileri yaktı: Bozdoğan ve Gökdoğan için... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNE YILDIZ YAĞMURU BAŞLADI

Ambani ailesi ünlü ilaç şirketi debi Encore'nin varisi olan Rashika Merchant ile 4 günlük düğün töreni birçok davetlinin katılımıyla başladı. 1200 davetlinin katılacağı düğünde Bill Gates'ten Marck Zuckerberg'e, Rihanna'dan Kardashian's ailesine kadar pek çok kişi katıldı. 

Düğünde Justin Bieber, Joe Jones, Priyanka Chopra, Kim Karsashian ve Khloe Kardashian'da düğünde yerini aldı. 

Dünyanın en zengin sayılı aileleri arasında yerini Ambani ailesi konukları Mumbai'ye getirmek için 3 adet jet kiralamış, düğünün yapılacağı alanı ise polis eşliğinde trafiğe kapatıldı.

Rusya'da kritik gözaltı: Eski Savunma Bakan Yardımcısı gözaltında! Rusya'da kritik gözaltı: Eski Savunma Bakan Yardımcısı gözaltında! Haberi Görüntüle

KİM KARDASHİAN GÖRGÜ KURALLARINA UYMADI

Ancak düğüne katılan 43 yaşındaki Kim Kardashian ise Hint düğünlerinin en önemli geleneğine uymadı. Kardashian'ın elbise seçimi büyük tepki toplarken kırmızı ren giymeyi tercih etmesi Hint geleneğinde görgü kurallarına aykırı olarak karşılandı. 

Dünyanın birçok yerinde düğün günü beyaz rengi sadece gelin giyebilirken, Hint geleneğinde ise kırmızı renk konuklar tarafından giyilmemesi gerekiyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading