Yandex Metrica

Kıyamet kopacak! Tatbikata bizzat katıldı talimatı verdi: Ordu bu silahlarla donatılsın

Kıyamet kopacak! Tatbikata bizzat katıldı talimatı verdi: Ordu bu silahlarla donatılsın

Kuzey Kore ve Güney Kore arasında gerilim bir türlü dinmiyor! Son olarak Kuzey Kore Lideri Kim Joung-Un çoklu roketatar sisteminin test edildiği tatbikata katıldı. Burada incelemelerde bulunan Kim Joung-Un, ordunun yeni topçu silahlarıyla donatılması için talimat verdi.

Dünya

28.08.2024, 14:14

Uzun süren balon çatışmalarının ardından Kim Jong-Un liderliğindeki Kuzey Kore savaş hazırlıklarına başladı. Kim,  ardı ardına gerçekleştirdiği silah testleriyle bölgede gerginliği artırmaya devam ediyor. Sürekli orduyu güçlendirmek için çalışmalar yürütülen Kuzey Kore'de 240 milimetrelik çoklu roketatar sisteminin (MRLS) en gelişmiş versiyonu başarılı bir şekilde test edildi.

Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken indirim istedi: Pazarlık yöntemi ise başına iş açtı Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken... Haberi Görüntüle

KİM TALİMATI VERDİ

Kuzey Kore liderinin bizzat yönettiği tatbikatta, manevra ve fırlatma kabiliyeti açısından türünün en ileri düzeyde olan MRLS'nin tüm alanlarda üstünlüğünün kanıtladığı vurgulandı.

Öte yandan Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un tatbikat sonrası, yeni topçu silahlarının üretilmesi ve ordu birliklerinin bu silahlarla donatılması emrini verdiği bildirildi.

Minibüsle kalabalığa daldı: Ölü ve yaralı var Minibüsle kalabalığa daldı: Ölü ve yaralı var Haberi Görüntüle

"DAHA FAZLA İNTİHAR DRONU ÜRETİN"

Nükleer silah ve balistik füze programının yanı sıra konvansiyonel silah üretim faaliyetlerine de hız kazandıran Kuzey Kore, son olarak Savunma Bilimleri Akademisi Drone Enstitüsü tarafından üretilen insansız hava araçlarını (İHA) test etmişti.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un çeşitli tiplerde daha fazla intihar dronenunun üretilmesi talimatı verdiği açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading