Yandex Metrica

Köln’de bir Türk’e ait eğlence mekanında şiddetli patlama

Köln’de bir Türk’e ait eğlence mekanında şiddetli patlama

Almanya'nın Köln şehrinde bu sabah saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama Vanity isimli bir kulübün yakınında gerçekleşti. Polis patlamanın nedenine dair henüz net bir bilgi vermedi. Köln polisi halktan bölgeden uzak durmasını istiyor.

Dünya

16.09.2024, 14:27

Almanya'nın Köln kentinde bu sabah bir patlama meydana geldiği açıklandı. Gece kulübünü bir Türk vatandaşının işlettiği öğrenildi. Polis, popüler bir gece kulübünün önünde meydana gelen patlamanın ardından kent merkezindeki sokakları kapattı.

Alman Bild gazetesinin aktardığı bilgiye göre; Köln'ün merkezindeki patlama sonrası polis tarafından operasyon başlatıldı. Yerel polis, sosyal medya hesabından, Hohenzollernring çevre yolunda büyük bir operasyonun devam ettiğini bildirdi.

Kilidi o silah açacak!  Geri çekilebilir kanatlara ve 65 km menzile sahip bomba geliştirdi: Düşmanı yok edecek Kilidi o silah açacak! Geri çekilebilir kanatlara ve 65 km... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YOK

Konuya ilişkin yapılan açıklamada yerel saatle 05:50 sıralarında Hohenzollernring caddesindeki bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada dükkan cepheleri ve vitrinlerin hasar gördüğü belirtildi. İlk belirlemelere olayda herhangi bir can kaybının olmadığı bildirildi. Patlamada bir temizlik görevlisinin yaralandığı açıklandı.

Tel Aviv'e füze yağmuru! 2 bin kilometreden ateşlendi: Katil İsrail'in başkentinde kırmızı alarm Tel Aviv'e füze yağmuru! 2 bin kilometreden ateşlendi: Katil İsrail'in... Haberi Görüntüle

EĞLENCE MEKANININ MÜDÜRÜ KONUŞTU

Binanın güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde bir kişinin girişe poşetle kutu bırakıp uzaklaştığı ve hemen ardından patlamanın olduğu görüldü.

Gece kulübünün müdürü Hamid Nuri, sabah 06.00 civarında polis tarafından arandığını ve işletmelerinin de bulunduğu binanın girişinde patlama olduğunun söylendiğini anlatırken şunları kaydetti;

"Geldiğimizde binanın önünde polis, itfaiye ve ambulans vardı. Polis hala tam olarak ne olduğunu araştırıyor ve bize bilgi verecek yani biz de tam ne olduğunu bilmiyoruz, hala polisten bir açıklama bekliyoruz. Bu binada birkaç ofis daha var, şimdilik binalara girmemize izin verilmiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading